«Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Μπόμαν»

«Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Μπόμαν»

Ο Παναθηναϊκός θέλει την απόκτηση του Μίκαελ Μπόμαν που έμεινε ελεύθερος από την Γκέτεμποργκ, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σουηδία

Τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός καλείται ν’ αντιμετωπίσει τα πολλά οικονομικά προβλήματα και τις προσφυγές βασικών παικτών, έκανε την «εμφάνιση» του μεταγραφικό σενάριο με χώρα προέλευσης τη Σουηδία.

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Fotbollskanalen, οι πράσινοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Σουηδού επιθετικού, Μίκαελ Μπόμαν. Ο 29χρονος στράικερ μένει σε λίγες μέρες ελεύθερος από την Γκέτεμποργκ και μπορεί να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του.

Ο Μπόμαν αγωνίστηκε την περασμένη τριετία στην Γκέτεμποργκ, έχοντας πετύχει 15 γκολ σε 61 παιχνίδια, ενώ σε ότι αφορά τις επιδόσεις του τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, είχε 8 γκολ σε 24 ματς.

Ερωτηθείς αναφορικά με το επόμενο βήμα στην καριέρα του, ο Μπόμαν υποστήριξε χαρακτηριστικά. «Θα ήταν ωραίο να παίξω στο εξωτερικό. Δεν έχω αγωνιστεί εκτός Σουηδίας παρά το ότι είμαι 29 χρονών. Θεωρώ πάντως το Γκέτεμποργκ σπίτι μου, καθώς εδώ είναι η οικογένεια μου. Πρέπει επίσης να πω ότι δεν έχω παράπονο από την ομάδα, καθώς μου πρόσφεραν συμβόλαιο. Έδειξαν ότι θέλουν να με κρατήσουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ