Ο Μπεος κατέθεσε μήνυση κατά Μανούχου και Σιδηρόπουλου

Ο Μπεος κατέθεσε μήνυση κατά Μανούχου και Σιδηρόπουλου

Ο Αχιλλέας Μπέος έκανε πράξη όσα είχε προαναγγείλει από την Κυριακή και υπέβαλε μήνυση κατά των Ευάγγελου Μανούχου και Τάσου Σιδηρόπουλου.

Ο Βόλος ήρθε ισόπαλος με 1-1 την περασμένη Κυριακή με τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό, με τους γηπεδούχους να έχουν παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών και ειδικότερα για την υπόδειξη του πέναλτι υπέρ των πράσινων.

Ο Αχιλλέας Μπέος μάλιστα με ανάρτηση του στο Facebook εξέφρασε την οργή του για τις αποφάσεις του Ευάγγελου Μανούχου που ήταν ρέφερι της αναμέτρησης αλλά και του Τάσου Σιδηρόπουλου που ήταν υπεύθυνος του VAR.

Ο Δήμαρχος Βόλου, όπως είχε προαναγγείλει από την Κυριακή, κατέθεσε σήμερα μήνυση στην Εισαγγελία Βόλου, τόσο στον διαιτητή της αναμέτρησης όσο και στον ρέφερι VAR.

Στη μήνυσή του ζητάει την ποινική δίωξη τόσο των Μανούχου, Σιδηρόπουλου όσο και κατά παντός συνεργού ή αυτουργού προκύψει στο μέλλον, για απάτη, στοιχηματική απάτη, δωροδοκία και δωροληψία με σκοπό την αλλοίωση του αποτελέσματος στο ματς Βόλος – Παναθηναϊκός.

Παράλληλα, ο Μπέος ζητάει η μήνυσή του να συσχετιστεί με τη δικογραφία των χειραγωγημένων αγώνων που εκκρεμεί στην Εισαγγελία Αθηνών.

Δείτε το έγγραφο όπως το δημοσίευσε το volodsay.gr:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ