Ο Σεμέντο στα ραντάρ της ΑΕΚ

Ο Σεμέντο στα ραντάρ της ΑΕΚ

Ο Λισάντρο Σεμέντο έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία του στον ΟΦΗ και στην ΑΕΚ κοιτάζουν διακριτικά την περίπτωσή του.

Μέχρι τώρα αποτελεί έναν από τους πιο εντυπωσιακούς ποδοσφαιριστές του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Λισάντρο Σεμέντο έχει αγωνιστεί και στα 13 ματς του ΟΦΗ στον πρώτο γύρο, είναι πρώτος σκόρερ με έξι γκολ και έχει μοιράσει δύο ασίστ.

Ο ΟΦΗ τον… ανακάλυψε στην Ολλανδία, τον πήρε δανεικό από την Φορτούνα Σιτάρντ, αλλά με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί δύσκολα θα μπορέσει να τον κρατήσει δικό του και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ήδη ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στη λίστα αρκετών ομάδων, μεταξύ των οποίων και της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportime, ο Σεμέντο βρίσκεται στα ραντάρ της Ένωσης, η οποία τον παρακολουθεί… διακριτικά. Ωστόσο δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, καθώς η Φορτούνα αξιώνει τουλάχιστον 1,5 εκατομμύριο ευρώ για την παραχώρησή του.

Τόση είναι και η ρήτρα που έχει μπει στη συμφωνία με τον ΟΦΗ, ο οποίος θα επιχειρήσει και αυτός απ’ την πλευρά του να ανανεώσει τον δανεισμό του.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το όνομα του Σεμέντο έχει αναφερθεί και σε μεταγραφικά σενάρια για τον ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ