Απαλλάχθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων ο Σ. Θεοδωρίδης, ποινή 30.000 ευρώ στον Καραπαπά

Απαλλάχθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων ο Σ. Θεοδωρίδης, ποινή 30.000 ευρώ στον Καραπαπά

Ο Σάββας Θεοδωρίδης απαλλάχθηκε για τις δηλώσεις πριν το ματς με την Ξάνθη, ενώ ο Γ' Αντιπρόεδρος και Επιχειρησιακός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με 30.000 ευρώ.

Την απαλλαγή του Σάββα Θεοδωρίδη για τις δηλώσεις που είχε κάνει πριν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ξάνθη στα Πηγάδια αποφάσισε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Αντίθετα, επιβλήθηκε χρηματική ποινή ύψους 30.000 ευρώ στον Γ’ Αντιπρόεδρο και Επιχειρησιακό Διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, για όσα είχε δηλώσει μετά τη λήξη της αναμέτρησης των Πειραιωτών με τους Ακρίτες (0-0).

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Συνεκδικάζει παρόντων του εγκαλουμένου και της προσθέτως παρεμβαίνουσας, την υπ’ αριθμ. 37.479/31-10-2019 πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε αυτεπάγγελτα από τον Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων και τη με αριθμό πρωτ. έγγραφο της ΕΠΟ 40238/20-11-2019 πρόσθετη υπέρ του παρέμβαση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Απαλάσσει τον εγκαλούμενο για το αναλυτικά αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα.

Κηρύσσει τον εγκαλούμενο κ. Κώστα Καραπαπά πειθαρχικά ελεγκτέο για δηλώσεις του μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα της 9ης αγωνιστικής της SL1 της 2-11-2019, μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακός και Ξάνθη, που έληξε με τελικό σκορ 0-0. Επιβάλλει στον εγκαλούμενο χρηματική ποινή τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ