Ολυμπιακός: Τμήμα ανάλυσης στην Ακαδημία

Ολυμπιακός: Τμήμα ανάλυσης στην Ακαδημία

Οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την έναρξη λειτουργίας του τμήματος ανάλυσης αγώνων της Ακαδημίας.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα και βαδίζει πάνω σε ευρωπαϊκά πρότυπα, δίνοντας μεγάλη έμφαση στα τμήματα υποδομής του. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη, η διοίκηση της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας ενεργοποίησε και πάλι το τμήμα ανάλυσης αγώνων, το οποίο ανέλαβαν οι Βασίλης Αρματάς και Πέτρος Σομπότοβιτς.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

Πιστή στις υποχρεώσεις της να κάνει το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά της ερυθρόλευκης Ακαδημίας, που αποτελούν το μέλλον της ομάδας, η Διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και η Διοίκηση της Ακαδημίας, ενεργοποιούν και πάλι το τμήμα ανάλυσης αγώνων.

Οι κύριοι Βασίλης Αρματάς και Πέτρος Σομπότοβιτς, θα είναι εκείνοι που θα αναλάβουν τα πόστα στο συγκεκριμένο τμήμα.

Ο επικεφαλής του τμήματος, Βασίλης Αρματάς, φοίτησε στο ΣΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα ποδόσφαιρο, έκανε μεταπτυχιακό στην προπονητική αθλοπαιδιών και είναι υποψήφιος διδάκτορας στο ΣΕΦΑΑ Αθήνας, στην ανάλυση ποδοσφαιρικών αγώνων, ενώ έχει πραγματοποιήσει πλήθος επιστημονικών δημοσιεύσεων στην ανάλυση ποδοσφαιρικών αγώνων. Είναι πιστοποιημένος αναλυτής αγωνιστικής απόδοσης (Level 4) από την International Society of Performance Analysis of Sport και κατέχει το δίπλωμα προπονητικής UEFA A. Από το 2010 έχει εργαστεί ως αναλυτής σε Πανιώνιο, Κέρκυρα, Πανθρακικό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Ο Πέτρος Σομπότοβιτς, έχει πλούσια εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου και των Ακαδημιών. Εργάζεται σαν προπονητής από το 2003, ενώ τα τελευταία χρόνια εξειδικεύεται στο κομμάτι της ανάλυσης αγώνων. Έχει περάσει από πολλές ομάδες στην Ελλάδα ενώ στο βιογραφικό του διαθέτει επιπροσθέτως σημαντική εμπειρία από το εξωτερικό και την εθνική ομάδα της Ινδίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ