Λεβαδειακός : Μια «ανάσα» από Μαρκόφσκι

Λεβαδειακός : Μια «ανάσα» από Μαρκόφσκι

Παίκτης του Λεβαδειακού πρέπει να θεωρείται ο Μάρκο Μαρκόσφκι, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό και αναμένεται να βρεθεί στην πόλη της Βοιωτίας την Πέμπτη για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Φαίνεται πως ο Μάρκο Μαρκόφσκι δεν θα μείνει για πολύ καιρός ελεύθερος μετά την αποχώρηση του από τον Παναιτωλικό, καθώς ο Σέρβος επιθετικός έχει συμφωνήσει με τον Λεβαδειακό και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει την 3η χειμερινή προσθήκη των Βοιωτών.

Ο 31χρονος φορ θα αποκτηθεί ως αντικαταστάτης του Μπραντάο και αναμένεται να βρεθεί στην Λιβαδειά την Πέμπτη (28/12) για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία και να ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Θυμίζουμε πως ενδιαφέρον για τον Μαρκόφσκι είχαν δείξει αρκετές ομάδες της Σούπερ Λιγκ, όπως για παράδειγμα η Ξάνθη, ο Απόλλων Σμύρνης και η Λαμία, ενώ και ο Άρης είχε ασχοληθεί με την περίπτωση του.

Τη φετινή σεζόν ο Σέρβος επιθετικός μέτρησε με τον Παναιτωλικό 11 συμμετοχές, χωρίς να σκοράρει, όμως τα 85 γκολ που έχει πετύχει στην δεκαετή καριέρα του στην Ελλάδα τον καθιστούν έναν από τους πιο σταθερούς σκόρερ στη χώρα μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ