Παναθηναϊκός: Ετοιμάζει αλλαγές ενόψει Λαμίας ο Δώνης

Παναθηναϊκός: Ετοιμάζει αλλαγές ενόψει Λαμίας ο Δώνης

Ο Γιώργος Δώνης προετοιμάζει τους παίκτες του για το παιχνίδι με τη Λαμία και δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε τουλάχιστον πέντε αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Λαμία στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος και ο Γιώργος Δώνης ετοιμάζει τα πλάνα του για το συγκεκριμένο ματς στο ΟΑΚΑ (Σάββατο, 19:30).

Ο Έλληνας τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα, αλλά πέρα από αυτό αναμένεται να προχωρήσει σε τουλάχιστον πέντε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, συγκριτικά με την αναμέτρηση με τον Βόλο.

Οι σίγουροι που θα απουσιάσουν είναι οι τιμωρημένοι Γιόχανσον, Σένκεφελντ και Δώνης. Όλα δείχνουν όμως ότι επιστρέφουν οι Ζαχίντ, Πούγγουρας και Κουρμπέλης και η λογική λέει ότι θα πάρουν θέση στην 11αδα.

Ο Πούγγουρας θα αντικαταστήσει τον Σένκεφελντ στο πλευρό του Κολοβέτσιου, ο Ζαχίντ θα αγωνιστεί πίσω από τον Μακέντα, ενώ ο Κουρμπέλης αντί του Δώνη. Παράλληλα, ο Αποστολάκης θα πάρει τη θέση του Γιόχανσον και τέλος ο Νούνες θα παίξει αντί για τον Κολοβό.

Έτσι σε διάταξη 4-2-3-1 το σχήμα του Παναθηναϊκού αναμένεται να είναι Διούδης, Αποστολάκης, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Κουρμπέλης, Νούνες, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Ζαχίντ και Μακέντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ