«Κοιτάζει» Μποσίλια ο Ολυμπιακός

«Κοιτάζει» Μποσίλια ο Ολυμπιακός

Το όνομα του Γκαμπριέλ Μποσίλια είναι και πάλι στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό.

Το όνομα του Γκαμπριέλ Μποσίλια δεν είναι νέο για τον Ολυμπιακό μιας και το περασμένο καλοκαίρι (τις τελευταίες μέρες της θερινής μεταγραφικής περιόδου για την ακρίβεια) ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είχε «φλερτάρει» έντονα με τους «ερυθρόλευκους» αλλά τελικά η περίπτωσή του δεν προχώρησε.

Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» όμως ο οποίος επικαλείται δημοσιεύματα από το εξωτερικό, οι Πειραιώτες με ενδιαφέρονται και πάλι για τον 23χρονο άσο τον οποίο φαίνεται πως έχουν στο στόχαστρό τους ακόμη τρεις ομάδες. Ο λόγος για τις Ατλέτικο Παραναένσε και η Μπραγκαντίνιο από την Βραζιλία αλλά και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Μποσίλια που μετράει μόλις πέντε συμμετοχές με την Μονακό φέτος και 127 λεπτά συνολικό χρόνο, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τη Γαλλία είναι μια περίπτωση που όντως ενδιαφέρει τους Πειραιώτες όμως προτεραιότητα για τον Ιανουάριο είναι η απόκτηση ενός στόπερ και στη συνέχεια θα γίνει κίνηση για εξτρέμ ή σέντερ φορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ