Σέντρα στον β΄γύρο με ντεμπούτο Καρέρα και δυνατά ματς σε ΟΑΚΑ και Ηράκλειο

Σέντρα στον β΄γύρο με ντεμπούτο Καρέρα και δυνατά ματς σε ΟΑΚΑ και Ηράκλειο

Τρία σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό «πιάτο» της 14ης αγωνιστικής της Superleague, με την ΑΕΚ και τον Άρη να έχουν δύσκολες εξόδους σε Πηγάδια και Ηράκλειο αντίστοιχα, ενώ ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Λαμία στο ΟΑΚΑ.

Τρεις σπουδαίες αναμετρήσεις έχει σήμερα το μενού της πρώτης ημέρας του δεύτερου γύρου της Superleague. Το πρόγραμμα ανοίγει με… ντέρμπι εξάδας ανάμεσα σε ΟΦΗ και Άρη στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου προέρχεται από την ήττα απέναντι στη Λαμία, ενώ ο Άρης μετράει τρεις σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και θέλει να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα στα θετικά αποτελέσματα.

Στις 19:30 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Λαμία, με το σύνολο του Γιώργου Δώνη να έχει θέσει ως στόχο τη νίκη, έπειτα από την εκτός έδρας ισοπαλία με το Βόλο. Μάλιστα, η σημερινή αναμέτρηση αποτελεί μοναδική ευκαιρία για να το καταφέρει, καθώς η ομάδα του Μάκη Χάβου αγνοεί τη νίκη από τις 28 Οκτωβρίου.

Η πρώτη ημέρα της 14ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται στα Πηγάδια με το ματς της Ξάνθης με την ΑΕΚ, εκεί όπου το ενδιαφέρον θα κλέψει η μάχη των… πάγκων.

Ο Μάσσιμο Καρέρα είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του με τους «κιτρινόμαυρους», ενώ στην αντίπερα όχθη, παρόμοια κατάσταση βιώνει και ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος θα βρεθεί για πρώτη φορά στον πάγκο των Ακριτών μετά την πρόσληψή του.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα από τον ΠΑΟΚ με σκορ 1-0 στη Θεσσαλονίκη, ενώ αντίθετα η ΑΕΚ διέλυσε την προηγούμενη αγωνιστική 5-0 τον Πανιώνιο με τον Ιταλό τεχνικό να παρακολουθεί το παιχνίδι από τα επίσημα.

Ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, πάντως, ο νέος προπονητής της «Ένωσης» δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Βράνιες, Ζεράλδες, Σιμάο και Κλωναρίδης, ενώ από την Ξάνθη απουσιάζουν οι Ντίρεσταμ και Μπαξεβανίδης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου:

ΟΦΗ – Άρης (17:15, NovaSports1)

Παναθηναϊκός – Λαμία (19:30, NovaSports2)

Ξάνθη – ΑΕΚ (20:00. ERTSPORTSHD)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ