Απόλλων Σμύρνης : «Βλέπει» Φυτανίδη, απασχολεί και ο Ναδάλες

Απόλλων Σμύρνης : «Βλέπει» Φυτανίδη, απασχολεί και ο Ναδάλες

Ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και ο Σωκράτης Φυτανίδης είναι η επιλογή που έχουν ξεχωρίσει στην Ελαφρά Ταξιαρχία. Στα υπ' όψιν και ο Ναδάλες αν μείνει ελεύθερος.

Ο Απόλλων Σμύρνης αναζητά κεντρικό αμυντικό, με τον Γιώργο Παράσχο να θέλει έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που να έχει γνώση της κατηγορίας και των δυσκολιών της.

Ο Σωκράτης Φυτανίδης πληροί τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί από τον 65χρονο τεχνικό και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Ελαφράς Ταξιαρχίας. Άλλωστε, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός γνωρίζει τον Γιώργο Παράσχο, από την κοινή τους θητεία στον Ατρόμητο.

Θυμίζουμε ότι ο Φυτανίδης παραμένει χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι, όταν και κατέθεσε προσφυγή κατά του Ατρομήτου, ζητώντας την ελευθερία του. Στο διάστημα μέχρι την εκδίκαση της προσφυγής ο 33χρονος αμυντικός κάνει ατομικές προπονήσεις για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση.

Όσον αφορά την περίπτωση του Φόνσι Ναδάλες, ο οποίος κατέθεσε προσφυγή σε βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Απόλλωνας ενδιαφέρεται «θερμά» και εφόσον μείνει ελεύθερος θα κινηθεί για την απόκτηση του.

Οι Κυανόλευκοι έχουν τον Ισπανό μπακ στην κορυφή της λίστας τους με τους υποψηφίους για το αριστερό άκρο της άμυνας και ήδη έχουν έρθει σε μια πρώτη επαφή μαζί του.

Αν πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή, τότε σαφέστατα ο Απόλλωνας θα έχει ενισχυθεί σημαντικά, καθώς ο Ναδάλες αποτελεί έναν από τους πιο σταθερούς αμυντικούς της Σούπερ Λιγκ τα τελευταία χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ