Ένινγκ: «Κάποιες φορές μπορείς να επιστρέψεις, άλλες όχι»

Ένινγκ: «Κάποιες φορές μπορείς να επιστρέψεις, άλλες όχι»

Εμφανώς απογοητευμένος από την ήττα του Άρη στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ ήταν ο Γερμανός τεχνικός.

Ο Μίχαελ Ένινγκ με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι μεταξύ Άρη και ΟΦΗ στην Κρήτη στάθηκε στην αγωνιστική συμπεριφορά που είχε κατά διαστήματα η ομάδα του, που οδήγησε στην ήττα της με 3-1. Ο Γερμανός προπονητής υπερασπίστηκε το πλάνο του για το ματς και τόνισε πως θα δοθεί βάρος στην ανάλυση, προκειμένου να μην επαναληφθούν τα λάθη.

«Όταν χάνεις δεν μπορείς να νιώθεις ικανοποιημένος. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πραγματικά καλοί, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και αποκτήσαμε το προβάδισμα. Το παιχνίδι άλλαξε μετά το κόρνερ και το δεύτερο γκολ του ΟΦΗ. Χάσαμε την οργάνωσή μας, ανεβήκαμε πιο ψηλά, αναζητώντας την ισοφάριση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχθούμε και το τρίτο γκολ. Μετά προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε. Αυτό που μετράει στο ποδόσφαιρο είναι τα γκολ, οφείλουμε να αποδεχτούμε αυτήν την ήττα».

Για την επιλογή του Λούκας Σάσα στο αριστερό άκρο της άμυνας: «Πρέπει να αποδεχτούμε τι έχουμε. Η απουσία του Κόρχουτ είναι μεγάλο πλήγμα για μας κι έπρεπε να κάνουμε κάτι. Ο Σάσα είναι καλός και έξυπνος παίκτης, δεν χάσαμε το παιχνίδι επειδή ο Σάσα έπαιζε στο αριστερό άκρο. Διαφωνώ με την άποψη ότι χάσαμε γι’ αυτόν τον λόγο».

Για την πρώτη του ήττα στον πάγκο του Άρη: «Έχω εμπιστοσύνη στον τρόπο με τον οποίο προσπαθήσαμε να παίξουμε και φάνηκε ότι διαβάσαμε καλά το παιχνίδι. Ο ΟΦΗ είναι πολύ καλή ομάδα, ειδικά στην έδρα του. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο. Τα γκολ κρίνουν τα πάντα. Κάποιες φορές μπορείς να επιστρέψεις, άλλες όχι. Πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι, όπως και το γεγονός ότι χάσαμε την οργάνωσή μας για περίπου δέκα λεπτά».

Για το δίδυμο Μπράουν Ιντέγε και Ντάνιελ Λάρσον: «Πρέπει να δούμε πόσοι είναι υγιείς, έχουμε να διαχειριστούμε και την απουσία του Ματίγια στο επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε να έχουμε καλύτερη οργάνωση. Νομίζω ότι είχαν καλή συνεργασία και σίγουρα είναι μια επιλογή για μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ