Πανιώνιος: «Μέσα» ο Αραμπούλι, εκτός Μασούρας και Καμαρά

Πανιώνιος: «Μέσα» ο Αραμπούλι, εκτός Μασούρας και Καμαρά

Ο Γεωργιανός επιθετικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του Παπαβασιλείου για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.

Με τον Αραμπούλι, αλλά χωρίς τους Μασούρα και Καμαρά θα παραταχθεί ο Πανιώνιος στο αυριανό παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Γεωργιανός επιθετικός ξεπέρασε τον τραυματισμό που είχε υποστεί στο πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΚ και θα δώσει κανονικά το παρών στο αυριανό ματς με τους Θεσσαλούς. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι Μασούρας και Καμαρά.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Νίκι Παπαβασιλείου ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τους Βολιώτες, την οποία απαρτίζουν οι: Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Κιάκος, Λυμπεράκης, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Άρσε, Οικονομίδης, Μιλόγεβιτς, Ρέτσος, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης, Αραμπουλι και Δούμτσιος.

Οι Κυανέρυθροι θέλουν πάση θυσία ένα θετικό αποτέλεσμα στον Βόλο, καθώς μετά από 13 παιχνίδια βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 6 πόντους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ