Γιαννούλης: «Δείχνουμε πόσο δουλεμένη ομάδα είμαστε»

Γιαννούλης: «Δείχνουμε πόσο δουλεμένη ομάδα είμαστε»

Ο Κώστας Γιαννούλης στις δηλώσεις του τόνισε ότι αιφνιδιάστηκαν από το γκολ του Άρη, αλλά έδειξαν με την ανατροπή, πόσο δουλεμένη ομάδα είναι.

Ο Κώστας Γιαννούλης τόνισε ότι η σπουδαία ανατροπή που πέτυχε ο ΟΦΗ, είναι αποτέλεσμα δουλειάς και πλάνου, κάνοντας λόγο για το «μέταλλο» που βγάζει η ομάδα.

Παράλληλα μίλησε για τον αδερφό του Δημήτρη Γιαννούλη και για τον συμπαίκτη του, Σεμέδο, που του… πήρε την πρωτιά του MVP.

Για το μέταλλο που βγάζει ο ΟΦΗ: «Χαρήκαμε πολύ για τα παιδιά που μπήκαν από τον πάγκο, φάνηκαν έτοιμοι και φάνηκε και η δουλειά που κάνουμε όλους αυτούς τους μήνες. Φάνηκε το βάθος που έχουμε στον πάγκο μας».

Για τον Σεμέδο και το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη στον πρώτο γύρο: «Όταν έχει ηρεμία στην ομάδα, μπορείς να βγάλεις περισσότερα πράγματα. Συγχαρητήρια στον Σεμέδο, κάνει μια εκπληκτική χρονιά και μακάρι να συνεχίσει να μας βοηθάει.

Χάρηκα για τον αδερφό μου που πήρε την δεύτερη θέση, χαίρομαι για αυτόν και μακάρι να συνεχίσει έτσι».

Για τους τραυματισμούς: «Όλους τους παίκτες του χρειαζόμαστε και φάνηκε και σήμερα ότι όλοι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Εύχομαι στους τραυματίες της ομάδας ταχεία ανάρρωση».

Για τις ανατροπές που έχει κάνει ο ΟΦΗ: «Δείχνουμε ότι δεν μας επηρεάζει ότι δεχόμαστε γκολ, είναι πολύ σημαντικό ότι δείχνουμε πόσο δουλεμένη ομάδα είμαστε.

Έχουμε ένα πλάνο που μας βγαίνει. Δεχόμαστε γκολ και… ξυπνάμε πολύ γρήγορα».

Για τον Άρη: «Ο Άρης είναι η μοναδική ομάδα που ήρθε να παίξει με δύο φορ, στην αρχή αιφνιδιαστήκαμε, αλλά τελικά καταφέραμε να ισορροπήσουμε και να κερδίσουμε το ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ