Δώνης: «Κάκιστοι στο πρώτο, σοβαρότητα και ένταση στο δεύτερο»

Δώνης: «Κάκιστοι στο πρώτο, σοβαρότητα και ένταση στο δεύτερο»

Ο Γιώργος Δώνης «καυτηρίασε» το κακό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του, αλλά στάθηκε και στην ένταση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο, που οδήγησε στη νίκη επί της Λαμίας.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 της Λαμίας στο ΟΑΚΑ, επιστρέφοντας στα επιτυχημένα αποτελέσματα μετά την ισοπαλία στο Βόλο.

Ο Γιώργος Δώνης, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, μίλησε για κακό πρώτο ημίχρονο από τη μεριά της ομάδας του, αλλά και στην σοβαρότητα που έβγαλαν οι παίκτες του στο δεύτερο, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς.

Παράλληλα εκθείασε τον Περέα, λέγοντας πως με τον καιρό θα δείξει τις ικανότητές του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν κοιτάμε μόνο τους βαθμούς. Άσχετα που σήμερα τους πήραμε. Είχαμε ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και η Λαμία είχε επικίνδυνες φάσεις.

Στο δεύτερο είχαμε σοβαρότητα, βγάλαμε ένταση και πριν ο αντίπαλος δεχθεί κόκκινη ήμασταν καλύτεροι. Μας ικανοποιούν οι τρεις βαθμοί».

Για τον Περέα: «Ο Χουάν είναι ένα παιδί που διψάει. Ακολουθεί τις εντολές των προπονητών προσπαθεί να βελτιώνεται και θέλει να μάθει.

Είναι ένα παιδί που έχει κάτι που δεν έχει κανένας επιθετικός μας, έχει δύναμη και πείσμα. Ο χρόνος είναι υπέρ του για να γίνει καλύτερος. Θέλει υπομονή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ