Ινσούα: «Είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε, προσπαθούμε για το καλύτερο»

Ινσούα: «Είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε, προσπαθούμε για το καλύτερο»

Ο Μάνουελ Ινσούα έκανε την αποτίμηση του πρώτου γύρου της ομάδας του, τονίζοντας πως σημασία έχει να προσπαθούν για το καλύτερο ακόμα και αν δεν έρχεται το αποτέλεσμα.

Ο Μανουέλ Ινσούα μίλησε για τη νίκη της ομάδας του απέναντι στη Λαμία και αφού ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός άξιζε τους τρεις βαθμούς, είπε πως όλοι είναι έτοιμοι για το διπλό στο Ηράκλειο.

Παράλληλα σχολίασε την πορεία των «πρασίνων» στον πρώτο γύρο, θυμίζοντας την κατάληξη του περσινού καλού πρώτου μισού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι μια σημαντική νίκη. Ήταν σημαντικό παιχνίδι μετά την ισοπαλία στο Βόλο και είναι σημαντικό πως κερδίσαμε τους τρεις βαθμούς.

Η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο έκανε ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα γκολ. Συνολικά είναι μία σημαντική νίκη που την αξίζαμε.

Γνωρίζαμε πως ο αντίπαλος θα έπαιζε αμυντικό παιχνίδι. Πολλές φορές ήταν και οι 11 πίσω και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν δυσκολίες σε εμάς.

Εμείς όπως με ποιότητα καταφέραμε να ανοίξουμε την άμυνά τους, καθώς και το πέναλτι ήταν από μία ομαδική μας προσπάθεια».

Για το ματς με ΟΦΗ στο Ηράκλειο: «Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε μιλήσει οι παίκτες και έχουμε πει πως είμαστε μια σημαντική ομάδα με στόχο μόνο τη νίκη. Είμαστε στην εξάδα και με τον ΟΦΗ θέλουμε μόνο τη νίκη.

Ξέρουμε πως είναι δύσκολος αγώνας αλλά θα πάμε για τους τρεις βαθμούς. Ο αγώνας στον πρώτο γύρο τελείωσε, κοιτάζουμε αυτό που όπως ανέφερα θέλουμε να κερδίσουμε και μόνο».

Για το ξεκίνημα του Παναθηναϊκού φέτος: «Πέρσι είχε συμβεί το αντίθετο. Είχαμε νίκες, μετά ήρθαν οι ισοπαλίες και μετά οι ήττες. Όταν περνάς άσχημη περίοδο έρχονται τα καλά.

Είμαστε μια ομάδα με νέους παίκτες με πολύ καλό επιτελείο. Ο προπονητής δίνει ευκαιρίες στους νέους. Ξεκινήσαμε με ισοπαλία στην Λαμία, αλλά η ομάδα είτε χάνει, είτε κερδίζει προσπαθεί για την καλύτερη εμφάνιση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ