Καρέρα: «Πιέσαμε μέχρι τέλους και καταφέραμε αυτό που θέλαμε»

Καρέρα: «Πιέσαμε μέχρι τέλους και καταφέραμε αυτό που θέλαμε»

Με νίκη συνδύασε το ντεμπούτο του στον πάγκο της ΑΕΚ ο Μάσιμο Καρέρα, με τον Ιταλό τεχνικό να δίνει συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθειά τους στο παιχνίδι με την Ξάνθη.

Ο Μάσιμο Καρέρα κατάφερε να φύγει νικητής από τα Πηγάδια, στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ΑΕΚ.

Ο Ιταλός τεχνικός πανηγύρισε με την ψυχή του τη νίκη της Ένωσης, δηλώνοντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Ξάνθη πως η επιτυχία οφείλεται στους παίκτες του.

Όπως είπε ο Καρέρα, η ομάδα του παρουσιάστηκε αποφασισμένη να φύγει από το γήπεδο με τη νίκη και πίεσε μέχρι τέλους για να το πετύχει. Σε ότι έχει να κάνει τώρα με την επιλογή του 3-5-2, ο τεχνικός του Δικεφάλου σημείωσε πως ήταν μια απόφασή του, που σχετιζόταν με τη διάταξη της Ξάνθης. Μιας και περίμενε τους γηπεδούχους με τον συγκεκριμένο σχηματισμό.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν. Επέλεξα το 3-5-2, γιατί ήξερα ότι ο αντίπαλος προπονητής θα επιλέξει αυτό το σύστημα και νομίζω ότι μας εξυπηρέτησε και μας βγήκε αυτή η επιλογή. Δεν κινδυνεύσαμε σχεδόν καθόλου στο παιχνίδι. Ούτε εμείς βέβαια δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, όμως στο τέλος πιέσαμε και καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ και να πάρουμε μία πολύ – πολύ σημαντική νίκη.

Οπωσδήποτε μας βοηθήθηκε σε αυτό ότι ο αντίπαλος έπαιξε στα τελευταία λεπτά με 10 παίκτες. Πήραμε όμως αυτό που θέλαμε και για εμάς είναι πολύ σημαντικό αυτό. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και σιγά-σιγά να βελτιωνόμαστε. Ξεκινάμε να δουλεύουμε σε καινούργια πράγματα όμως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το πώς ανταποκρίνονται οι ποδοσφαιριστές μου. Πάλεψαν πολύ σήμερα, εκείνοι πήραν τη νίκη. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια», είπε ο Καρέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ