Επιμένουν για Ολυμπιακό και Μποσίλια

Επιμένουν για Ολυμπιακό και Μποσίλια

Στη Βραζιλία κάνουν λόγο για δεδομένο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γκαμπριέλ Μποσίλια, που επανέρχεται και πάλι στο προσκήνιο.

Το όνομα του Γκαμπριέλ Μποσίλια είναι και πάλι στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, ο οποίος αναμένεται να ενισχυθεί τον Ιανουάριο, ενόψει του φινάλε της σεζόν.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής φέρεται να αποτελεί στόχο των ερυθρόλευκων, οι οποίοι ωστόσο δεν «παίζουν μόνοι τους για την απόκτηση του.

Ο Ολυμπιακός αν θέλει να κάνει δικό του τον Μποσίλια θα «παλέψει» με τις Ατλέτικο Παραναένσε και Μπραγκαντίνιο από την Βραζιλία αλλά και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, οι οποίες επίσης έχουν στο στόχαστρο τους τον παίκτη.

Από εκεί και πέρα μετά τον γαλλικό και τον αγγλικό Τύπο, υπήρξαν δημοσιεύματα στη Βραζιλία που αναφέρονται στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον παίκτη, ρίχνοντας ακόμα περισσότερη «φωτιά».

Ο Μποσίλια μετράει μόλις πέντε συμμετοχές με την Μονακό φέτος και 127 λεπτά συνολικό χρόνο, παρόλα αυτά σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τη Γαλλία είναι μια περίπτωση που όντως ενδιαφέρει τους Πειραιώτες όμως προτεραιότητα για τον Ιανουάριο είναι η απόκτηση ενός στόπερ και στη συνέχεια θα γίνει κίνηση για εξτρέμ ή σέντερ φορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ