Ξάνθη : Την οδηγεί ο Γέντρισεκ

Ξάνθη : Την οδηγεί ο Γέντρισεκ

Ο Έρικ Γέντρισεκ και τα γκολ του είναι ο κύριος λόγος που η Ξάνθη βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και μπορεί να «κοιτάζει» με ελπίδα και τις πιο πάνω θέσεις.

Η Ξάνθη βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς και δεν αναμένεται να συναντήσει κάποια ιδιαίτερη δυσκολία ως προς την παραμονή της στη Σούπερ Λιγκ.

Οι Ακρίτες είναι (μαζί με τον Απόλλωνα Σμύρνης) η ομάδα που έχει χρησιμοποιήσει τους λιγότερους παίκτες (21) στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Οι Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Πάμπλο Ντε Λούκας και Έρικ Γέντρισεκ είναι οι παίκτες με τις πιο πολλές συμμετοχές για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, καθώς οι τρεις τους έχουν αγωνιστεί και στα 15 παιχνίδια του πρώτου γύρου.

Παράλληλα, ο Σλοβάκος επιθετικός είναι ο πρώτος σκόρερ της Ξάνθης, έχοντας σημειώσει 6 γκολ, επίδοση που τον φέρνει στην 3η θέση των σκόρερ του πρωταθλήματος (μαζί με Φορτούνη και Πρίγιοβιτς). Καθοριστική είναι και η παρουσία του Μπρίτο, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε 11 παιχνίδια τη φετινή σεζόν και έχει πετύχει 4 τέρματα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ