Ο φορ της επόμενης μέρας

Ο φορ της επόμενης μέρας

Ο Παναθηναϊκός δε θα ψάξει σέντερ φορ πίσω από τον Μακέντα, γιατί τη λύση την έχει στο ρόστερ του. Και ακούει στο όνομα του Χουάν Χοσέ Περέα.

Game changer. Και σε αυτό απέναντι στην ΑΕΚ, όταν μπήκε στο ημίχρονο και σκόραρε το 2-2 και σε αυτό του Σαββάτου με τη Λαμία, που μπήκε στο 54’ αντί του αρνητικού Ζαχίντ και άλλαξε όλη την εικόνα του Παναθηναϊκού.

Ο Χουάν Χοσέ Περέα έδωσε στον Παναθηναϊκό όλα όσα του έλειπαν στο πρώτο ημίχρονο. Επιθετικότητα, ενέργεια, ζωντάνια, όρεξη. Κυνηγούσε κάθε μπάλα, απειλούσε την αντίπαλη εστία, απασχολούσε την άμυνα της Λάρισας σε κάθε του επαφή. Χωρίς αυτόν στο γήπεδο, ο Παναθηναϊκός έκανε μία τελική. Με αυτόν, «έγραψε» δέκα το κοντέρ.

Το γκολ που σημείωσε ο 19χρονος δείχνει την εκτελεστική του ικανότητα. Εκμεταλλεύτηκε τη λάθος πάσα του Καραμάνου, ντρίπλαρε καταπληκτικά τον Σκόνδρα και τελείωσε τη φάση με άπιαστο αριστερό βολέ. Γκολ που τελείωσε τη δουλειά για τον Παναθηναϊκό απέναντι στον κακό του δαίμονα, που μέχρι εκείνο το σημείο του έβαζε και πάλι δύσκολα.

Η εικόνα του Περέα είναι εκείνη που κρατάει ο Παναθηναϊκός περισσότερο και από τη νίκη απέναντι στη Λαμία. Μην ξεχνάμε πως ο Κολομβιανός κάνει φέτος την παρθενική του σεζόν σε επαγγελματική ομάδα. «Φτιάχνεται» ακόμα. Εξελίσσεται. Ο Δώνης έχει στα χέρια του ένα ακατέργαστο διαμάντι, που καλείται να τον μετατρέψει σε ποδοσφαιριστή ο οποίος θα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Σε μια επένδυση που αύριο – μεθαύριο θα γεμίσει χρήματα τα ταμεία της ομάδας. Είναι νωρίς ακόμα, έχει πολλά να μάθει και να κάνει, κυρίως να διορθώσει την τακτική του συμπεριφορά και να μην παρασύρεται από τον ρυθμό και από τον ενθουσιασμό του.

Είναι, ωστόσο, μόλις 19 χρονών. Και ο Παναθηναϊκός, που αντιμετωπίζει επιθετικό πρόβλημα φαίνεται πως έχει αποφασίσει να τον στηρίξει, να μην πάει σε άλλη επιλογή και σε μεταγραφή επιθετικού και – γιατί όχι – σιγά σιγά να τον καθιερώσει. Ο Περέα μπορεί να αποδειχτεί όχι απλά ένας παίκτης – επένδυση, αλλά ο φορ της επόμενης μέρας για τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ