Μαρτίνς: «Αν αποφάσιζα ξανά για την ευρωπαϊκή λίστα, ο Σουντανί θα ήταν μέσα»

Μαρτίνς: «Αν αποφάσιζα ξανά για την ευρωπαϊκή λίστα, ο Σουντανί θα ήταν μέσα»

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποκάλυψε πως αν του δινόταν η ευκαιρία να αποφασίσει αύριο για τη λίστα του Ολυμπιακού στο Champions League, τότε θα έβαζε μέσα τον Χιλάλ Σουντανί. Απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση των παικτών του δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα του Αστέρα στην Τρίπολη με 5-0 και παρέμεινε στην κορυφή της Super League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για τον τραυματισμό του Γκιγιέρμε και την… ασυνήθιστη ενέργεια του Πασαλίδη στο κέντρο του γηπέδου, για το γεγονός ότι το σημερινό ματς ήταν ένα από τα καλύτερα του Ολυμπιακού φέτος, για την κλήρωση του Europa League, ενώ για τον Σουντανί ανέφερε πως αν είχε την ευκαιρία θα τον έβαζε στη λίστα του Champions League.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου:

Προτού μας πείτε για τη μεταμόρφωση του Ολυμπιακού στα εκτός έδρας παιχνίδια μετά τη Νέα Σμύρνη και για τα εκπληκτικά παιχνίδια σε Αγρίνιο και Τρίπολη, πρώτα απ’ όλα θα θέλαμε να μας πείτε για το τι συνέβη στη φάση του Γκιγιέρμε. Ως προπονητής όχι του Ολυμπιακού, αλλά ως προπονητής γενικότερα, πώς εξηγείτε αυτή την κίνηση από πλευράς Πασαλίδη στο κέντρο του γηπέδου, γιατί έτσι όπως φάνηκε μόνο την μπάλα δεν πήγε να κόψει από τον ποδοσφαιριστή σας;

«Θα ξεκινήσουμε με το δεύτερο ερώτημα. Φεύγει πολύ γρήγορα ο Γκιγιέρμε για το νοσοκομείο για να μας λυθούν όλες οι απορίες. Αν δεν βγουν οι εξετάσεις, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Όσον αφορά στο παιχνίδι, κάναμε ένα πολύ υψηλού επιπέδου παιχνίδι, ήμασταν τέλειοι στην εκτέλεση. Μας βγήκαν γρήγορα τα γκολ, μετά ήρθε και ο τραυματισμός του Γκιγιέρμε.

Έγινε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος έγιναν και άλλες ευκαιρίες για άλλα γκολ και το γεγονός ότι δεν πετύχαμε περισσότερα τέρματα, οφείλεται και στην ποιότητα των παικτών του Αστέρα. Λυπούμαστε για τον τραυματισμό του Γκιγιέρμε και έτσι όπως έγινε, γιατί είδαμε μία ασυνήθιστη ενέργεια από πλευράς ποδοσφαιριστών του Αστέρα που δεν την είχαμε ξαναδεί στα προηγούμενα παιχνίδια του».

Θεωρείτε ότι είναι το καλύτερο φετινό παιχνίδι του Ολυμπιακού; Μπήκε η ομάδα αποφασιστικά, μπήκαν δύο γκολ νωρίς, αλλά κατάφερε έως το τέλος να έχει έναν πολύ καλό ρυθμό σε ένα γήπεδο που παραδοσιακά δυσκολεύει τον Ολυμπιακό.

«Πράγματι ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια μας από πλευράς αριθμών και αποτελεσμάτων. Όλες οι ομάδες έχουν εξελιχθεί, όπως και εμείς. Βρήκαμε καλύτερα τον εαυτό μας. Κάναμε ένα καλύτερο παιχνίδι, έχουμε το ένστικτο του εκτελεστή στα τελειώματα, έχουμε βρει την αποτελεσματικότητα που δεν είχαμε στα προηγούμενα ματς. Μας έλειπε το ένστικτο του εκτελεστή. Τα νούμερα δείχνουν ότι εκτός έδρας ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια μας».

Αύριο είναι η κλήρωση για το Europa League. Ποια ομάδα θα θέλατε να αποφύγετε;

«Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε για την κλήρωση. Αύριο μετά την κλήρωση θα μιλήσουμε για τον πραγματικό αντίπαλο. Το Europa League μοιάζει με ένα μικρό Champions League και έχει πολλές ομάδες που είναι ισχυρές».

Αν δηλώνατε σήμερα την ευρωπαϊκή λίστα, ο Σουντανί θα είχε μία θέση στη νέα λίστα;

«Φυσικά και ξεκάθαρα θα είχε μία θέση στη λίστα της Ευρώπης. Τρεις-τέσσερις μήνες μετά την πολύ καλή δουλειά που έχουμε κάνει, βλέπουμε ότι έχει αλλάξει το ποδόσφαιρό του. Τα τελευταία δύο αποτελέσματα είναι προσφορά και του Σουντανί. Αν αύριο αποφάσιζα, θα ήταν τελείως διαφορετική η απόφασή μου από αυτή που είχα πάρει πριν από τρεις μήνες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ