ΑΕΚ: Οι φωνές… πώρωσης του Καρέρα και το χτύπημα στο πινακάκι

ΑΕΚ: Οι φωνές… πώρωσης του Καρέρα και το χτύπημα στο πινακάκι

Πως ο Μάσιμο Καρέρα θέλησε να «φτιάξει» τους παίκτες της ΑΕΚ πριν το ντεμπούτο του στο ματς με την Ξάνθη.

Το αντιλαμβάνεσαι από την πρώτη στιγμή που τον αντικρίζεις. Είναι από τους προπονητές που όχι μόνο δε θα κάτσει σε ησυχία, αλλά θα ζήσει έντονα το παιχνίδι. Με πάθος. Από την αρχή μέχρι το τέλος του. Θα φωνάξει, θα βρίσει, θα πανηγυρίσει, θα περπατάει συνεχώς, θα κουνάει τα χέρια του. Ο Μάσιμο Καρέρα ήρθε για να αλλάξει την ΑΕΚ και για να μας κάνει να τον παρακολουθούμε όταν κοουτσάρει.

Ο Ιταλός προπονητής, πριν από το ντεμπούτο του στον πάγκο της Ένωσης στο ματς απέναντι στην Ξάνθη, θέλησε να στείλει… φτιαγμένους τους παίκτες του στο γήπεδο. Με ομιλία που είχε φωνή, ένταση, πάθος. Και χτυπήματα στο πινακάκι του.

«Βγείτε έξω να τους κερδίσουμε. Δύναμη, πάθος, και μάχη μέχρι τέλους θέλω από εσάς», ενώ παράλληλα χτυπούσε τον πίνακα τακτικής με το χέρι του και χρησιμοποιούσε λέξεις για τους «ανεβάσει».

Μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη της ΑΕΚ συνέχισε: «Έτσι σας θέλω. Έτσι μαχητές. Αν παίζουμε πάντα έτσι, θα τους κερδίσουμε όλους», με τους παίκτες να τον χειροκροτούν μετά την ομιλία.

Ακολούθησε και η φωτογραφία που έχει γίνει… viral στα social media, με όλη την ομάδα σε πανηγυρικό τόνο. Ο Καρέρα θέλει να αλλάξει την ΑΕΚ πρωτίστως από… μέσα. Και να φτιάξει την ψυχολογία της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ