Άρης: Η… διαβολοβδομάδα και το «πρέπει» της νίκης

Άρης: Η… διαβολοβδομάδα και το «πρέπει» της νίκης

Ο Άρης δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες και την Πέμπτη απέναντι στον Βόλο είναι υποχρεωμένος να πάρει τη νίκη. Σε ποιους δεν υπολογίζει ο Ένινγκ.

Η ήττα του Άρη από τον ΟΦΗ έφερε αρκετά προβλήματα στους κιτρινόμαυρους. Κόσμος βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να αποδοκιμάσει, ο Ένινγκ με τους παίκτες έκαναν… grοup therapy για να βρουν τι φταίει και η ομάδα το τελευταίο διάστημα δεν παρουσιάζει σταθερότητα.

Η εβδομάδα που ξεκινά είναι… διαβολοβδομάδα. Ο Άρης την Πέμπτη περιμένει τον Βόλο στη Θεσσαλονίκη και την Κυριακή κατεβαίνει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, στα δύο τελευταία παιχνίδια εντός 2019. Και θέλει να κλείσει όσο το δυνατόν καλύτερα τη χρονιά και να παραμείνει κοντά στην πρώτη εξάδα, απ’ όπου και έπεσε με την ήττα στην Κρήτη.

Από σήμερα ο Μίχαελ Ένινγκ θα αρχίσει να δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην τακτική και τα πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσει κόντρα στους Θεσσαλούς, μετρώντας μία απουσία αλλά και μία σημαντική επιστροφή. Σε ένα ματς που μπαίνει το… πρέπει πλέον και που χαρακτηρίζεται σαν τελικός.

Ο Χαβιέ Ματίγια θα απουσιάσει λόγω καρτών αλλά το θετικό είναι ότι αναμένεται να επανέλθει στην αγωνιστική δράση ο Μίχαϊ Κόρχουτ. Κάτι που σημαίνει ότι ο Λούκας Σάσα θα επιστρέψει στην φυσική του θέση, δηλαδή τα χαφ, απ’ όπου έλειψε αρκετά τις τελευταίες αγωνιστικές.

Αυτό που μένει να φανεί μέχρι αύριο είναι εάν ο Γερμανός θα διατηρήσει το 4-4-2 το οποίο δεν ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικό -επιθετικά- κόντρα στον ΟΦΗ. Κάτι που ίσως επηρεάσει τουλάχιστον μία θέση στην μεσοεπιθετική γραμμή, εν όψει ενός αγώνα στον οποίο ο ΑΡΗΣ θα κληθεί να βρει λύσεις απέναντι σε μία κλειστή άμυνα. Ακριβώς το αντίθετο δηλαδή με τον ΟΦΗ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ