Συνάντηση Αυγενάκη με τη Superleague 1 για μετακινήσεις και συνδέσμους

Συνάντηση Αυγενάκη με τη Superleague 1 για μετακινήσεις και συνδέσμους

Κρίσιμη συνάντηση σήμερα μεταξύ του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και αντιπροσωπείας της Superleague 1 για το μέλλον των συνδέσμων και για τις μετακινήσεις των φιλάθλων.

Συνάντηση μεταξύ του Λευτέρη Αυγενάκη, εκπροσώπων της Superleague 1 και συγκεκριμένα του προέδρου της Λίγκας, Μηνά Λυσσάνδρου και εκπροσώπων από ΑΕΚ, Άρη, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και ΟΦΗ, του προέδρου της ΔΕΑΒ αλλά και εκπροσώπου της Αθλητικής Βίας, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 14:00.

Το θέμα; Το… αύριο των συνδέσμων, ο τρόπος λειτουργίας τους και φυσικά οι μετακινήσεις οπαδών σε όλα τα εκτός έδρας ματς των ομάδων τους, που αποτελεί προτεραιότητα για τον Υφυπουργό Αθλητισμού, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υφυπουργείου:

«Στις 2 μ.μ. τη Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στο Υφυπουργείο η συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με αντιπροσωπεία της Super League 1, σε συνέχεια εκείνης της 8ης Νοεμβρίου, προκειμένου να συζητηθεί η πρόταση του Συνεταιρισμού για ένα σύγχρονο, λειτουργικό και κοινά αποδεκτό πλαίσιο λειτουργίας σχετικά με τις Λέσχες Φιλάθλων, τις μετακινήσεις οπαδών και άλλα μέτρα που χρήζουν ρυθμίσεων, στο επόμενο σχέδιο νόμου που ετοιμάζεται.

Θα συμμετέχουν από τη Λίγκα οι Μηνάς Λυσάνδρου (πρόεδρος), Γιάννης Οικονομάκης (νομικός σύμβουλος) και εκπρόσωποι των ΠΑΕ ΑΕΚ, Άρης, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος της ΔΕΑΒ, Αχιλλέας Τσιχτής και εκπρόσωπος της Υ/Δ Αθλητικής Βίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ