ΠΑΟΚ: Σκόραρε μετά από 3 μήνες ο Ακπομ!

ΠΑΟΚ: Σκόραρε μετά από 3 μήνες ο Ακπομ!

O Τσούμπα Ακπομ, ο οποίος έχει χάσει τη θέση του στην αρχική 11άδα του ΠΑΟΚ από τον Κάρολ Σβιντέρσκι, μπήκε ως αλλαγή στο χθεσινό ματς με τον Παναιτωλικό και σκόραρε το τρίτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και πρώτο μετά από 3 μήνες!

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε το εμπόδιο του Παναιτωλικού με 3-0 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, ισόβαθμος με τον Ολυμπιακό. Μια νίκη, στην οποία βοήθησε τα μέγιστα ο Τσούμπα Ακπομ, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και πέτυχε το τρίτο γκολ για την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Βρετανός επιθετικός τους τελευταίους μήνες έχει χάσει τη θέση του βασικού από τον Σβιντέρσκι, ενώ είχε σκοράρει από τον Σεπτέμβριο στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και τη νίκη του ΠΑΟΚ με 3-2. Ενα ματς που έχει πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου.

Ο Τσούμπα Άκπομ επέστρεψε στα γκολ μετά από 3 μήνες, σκοράροντας το τρίτο του γκολ στο εν εξελίξει πρωτάθλημα και 4ο συνολικά στη φετινή σεζόν. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Βρετανός εκτός από τα παιχνίδια με Παναιτωλικό και Ατρόμητο, είχε σκοράρει και κόντρα στον Πανιώνιο στην Τούμπα. Οι Ασπρόμαυροι μάλιστα την ερχόμενη Πέμπτη θα αντιμετωπίσουν τους Κυανέρυθρους για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος στην Νέα Σμύρνη.

Το τέταρτο γκολ που έχει πετύχει τη φετινή χρονιά ήταν στα προκριματικά του Champions League με τον Αγιαξ στην Τούμπα. Ο 24χρονος πέρσι είχε σκοράρει 8 γκολ σε 33 παιχνίδια με τη φανέλα του Δικεφάλου, εκ των οποίων τα 6 γκολ ήταν στο πρωτάθλημα και τα δύο στο Κύπελλο.

Πέρσι, στο πρώτο μισό ο Ακπομ έβλεπε την… πλάτη του Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, ενώ φέτος βλέπει τον Κάρολ Σβιντέρσκι να έχει πάρει σπίτι του τη φανέλα του βασικού. Ο Πολωνός επιθετικός πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και έχει πετύχει 7 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και είναι στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ πίσω από Ελ Αραμπί και Ολιβέιρα, οι οποίοι έχουν από 8 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ