Τα «κανόνια» της Σούπερ Λίγκας: Η μάχη Ελ Αραμπί – Ολιβέιρα και ο Σβιντέρσκι!

Τα «κανόνια» της Σούπερ Λίγκας: Η μάχη Ελ Αραμπί – Ολιβέιρα και ο Σβιντέρσκι!

Ο Ελ Αραμπί με τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης έφτασε τα 8 στο φετινό πρωτάθλημα και έπιασε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ τον Ολιβέιρα – Στην 3η θέση ισοβαθμούν Σβιντέρσκι και Μανούσος με 7 γκολ.

Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν… σίφουνας από την Τρίπολη, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να κάνει μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της στη φετινή σεζόν και να διαλύει με 5-0 τον Αστέρα του Ράσταβατς. Μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη των Πειραιωτών ήταν ο Ελ Αραμπί, ο οποίος σκόραρε το τρίτο και το τέταρτο γκολ των φιλοξενούμενων, ενώ έβγαλε την ασίστ στο 2-0 του Ντάνιελ Ποντένσε.

Με τα δύο γκολ που πέτυχε στην Τρίπολη ο Μαροκινός στράικερ έφτασε τα 8 στη φετινή Σούπερ Λίγκα και έπιασε στην κορυφή των σκόρερ των Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος δεν κατάφερε να σκοράρει στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Ο Ελ Αραμπί το τελευταίο διάστημα έχει πάρει… φωτιά, καθώς εκτός από το παιχνίδι στην Τρίπολη, είχε σκοράρει μεσοβδόμαδα στον αγώνα για το Champions League με τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ είχε πετύχει και δύο γκολ απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού βρήκε ρυθμό και με τα αλλεπάλληλα «χτυπήματα» στην Πελοπόννησο έχει ανέβει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ, παρέα με τον Πορτογάλο επιθετικό της ΑΕΚ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ελ Αραμπί εκτός από τα δύο ματς που προαναφέραμε, σκόραρε επίσης απέναντι σε Αρη, Βόλο και Λαμία από ένα γκολ, ενώ είχε σκοράρει επίσης και στο ματς του πρώτου γύρου με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη. Οσον αφορά στον Πορτογάλο στράικερ της ΑΕΚ, ο Νέλσον Ολιβέιρα είχε πετύχει χατ-τρικ στο ματς με τον Πανιώνιο, ενώ είχε σκοράρει δύο γκολ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και από ένα κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης, Ξάνθη και Παναθηναϊκό.

Ακολουθούν Σβιντέρσκι και Μανούσος

Στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ πίσω από τους Ελ Αραμπί και Ολιβέιρα βρίσκονται οι Κάρολ Σβιντέρσκι και Γιώργος Μανούσους με 7 γκολ. Ο Πολωνός επιθετικός ήταν στην κορυφή της σχετικής λίστας μέχρι πριν από λίγες αγωνιστικές, ωστόσο, στα τελευταία ματς έχει… σιγήσει.

Συγκεκριμένα, ο στράικερ του Δικεφάλου είναι τέσσερα παιχνίδια «άσφαιρος» και έχει να σκοράρει από το ματς με την Λάρισα και τη νίκη του ΠΑΟΚ με 1-0 σε έναν αγώνα που διεξήχθη στις 24 Νοεμβρίου. Ο Σβιντέρσκι στο φετινό πρωτάθλημα σκόραρε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και από ένα απέναντι σε ΑΕΛ, Αστέρα, Λαμία, Παναιτωλικό και Πανιώνιο.

Οσον αφορά στον Μανούσο, ο επιθετικός του Ατρομήτου πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν και έχει ήδη σκοράρει 7 γκολ. Μπορεί να μην σκόραρε στο χθεσινό παιχνίδι με την Λάρισα, αλλά είχε πετύχει γκολ κόντρα σε Αρη, ΟΦΗ, ΑΕΚ, Πανιώνιο και Βόλο, αλλά και δύο τέρματα απέναντι στον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά η κατάσταση στους σκόρερ της Σούπερ Λίγκας:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ