ΑΕΚ : Πρώτος στόχος για την άμυνα ο Μπάρμπα

ΑΕΚ : Πρώτος στόχος για την άμυνα ο Μπάρμπα

Ο Φεντερίκο Μπάρμπα φαίνεται πως είναι ο πρώτος στόχος του Μάσιμο Καρέρα και του Ίλια Ίβιτς για την ενίσχυση στη θέση των στόπερ για την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ προσπαθεί να μπει στον ίσιο δρόμο μετά το διπλό επί της Ξάνθης και κυρίως μετά την έλευση του Μάσιμο Καρέρα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Ιταλός τεχνικός έχει αλλάξει ήδη κάποια πράγματα στην Ένωση, ενώ σκοπεύει να προχωρήσει και σε περαιτέρω αλλαγές με τους κιτρινόμαυρους να είναι έτοιμοι να ενισχυθούν τον Γενάρη.

Πρώτος στόχος της ΑΕΚ είναι να αποκτήσει ένα αριστεροπόδαρο στόπερ, που θα πάρει φανέλα βασικού και θα εμπνέει σιγουριά με τον Ιταλό προπονητή και τον Ίλια Ίβιτς να «τρέχουν» την συγκεκριμένη υπόθεση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ώρας για Σπορ, ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει οι δυο τους είναι ο Φέντε Μπάρμπα. Ο Ιταλός παίκτης είναι ο «εκλεκτός» και η Ένωση φέρεται έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του.

Ο 26χρονος αμυντικός έχει ύψος 1,88μ. και αγωνίζεται δανεικός από την Κιέβο Βερόνα στην Βαγιαδολίδ. Μετράει 69 εμφανίσεις στην Serie A, ενώ στο παρελθόν έχει απασχολήσει μεγάλες ομάδες όπως η Νάπολι.

Την περασμένη σεζόν μέτρησε 30 συμμετοχές στο ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ πριν δυο χρόνια είχε 40 συμμετοχές με τη Σπόρτινγκ Χιχόν. Μετά τον δανεισμό του από την ιταλική ομάδα στον σύλλογο της La Liga όμως δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί μετρώντας μόλις πέντε συμμετοχές.

Παρά το γεγονός ότι είναι δανεικός στην ισπανική ομάδα με υποχρεωτική αγορά το καλοκαίρι, είναι εφικτό να «σπάσει» η συμφωνία τον Ιανουάριο και να «ντυθεί» στα κιτρινόμαυρα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η ΑΕΚ έχει κάνει επίσημη κρούση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ