Στο ΟΑΚΑ για τον Μπάρκα η Λοκομοτίβ

Στο ΟΑΚΑ για τον Μπάρκα η Λοκομοτίβ

Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Λοκομοτίβ Μόσχας θα βρεθεί στην Αθήνα για να παρακολουθήσει τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης και πιο συγκεκριμένα τον Βασίλη Μπάρκα,

Ο Βασίλης Μπάρκας αποτελεί έναν από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους με τις εμφανίσεις του. Για χάρη μάλιστα του Έλληνα γκολκίπερ έχουν φτάσει στα γραφεία της Ένωσης και προτάσεις, που ωστόσο δεν καλύπτουν τα «θέλω» του συλλόγου.

Μετά τον τραυματισμό που είχε ο Μπάρκας είναι και πάλι βασικός στην ΑΕΚ και ήδη φέρεται να απασχολεί συλλόγους του εξωτερικού. Ένας από αυτούς είναι και η Λοκομοτίβ Μόσχας, η οποία αναμένεται να στείλει άνθρωπο στο ΟΑΚΑ και στο ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης για τον διεθνή τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με την Ώρα Για Σπορ, η Λοκομοτίβ βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα, αφού ο Γκιγιέρμε που είναι βασικός έχει φτάσει στα 34 του και ο Μπάρκας είναι μια από τις επιλογές.

Η ρωσική ομάδα φέρεται να διαθέτει ένα ποσό 5-6 εκατ. ευρώ για αγορά τερματοφύλακα, χρήματα που φαίνεται πως αποτελούν μια καλή αρχή για να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ, εφόσον αποφασίσουν η διοίκηση της ΑΕΚ, ο Μάσιμο Καρέρα αλλά και ο Ίλια Ίβιτς να τον παραχωρήσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ