Σαμπανάτζοβιτς: «Θέλω να αποδείξω ότι αξίζω να είμαι στην ΑΕΚ»

Την ελπίδα του να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο μέλλον εξέφρασε ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς.

Ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς μίλησε στην κάμερα της NOVA ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης την Τετάρτη (19:30) και επισήμανε ότι η ΑΕΚ θα πρέπει σκοράρει νωρίς για να γίνουν τα πράγματα πιο εύκολα.

Παράλληλα ο μέσος της Ενωσης μίλησε και για τους προσωπικούς του στόχους εκφράζοντας την ελπίδα στο μέλλον να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά:

«Είναι πολύ σημαντικό το κλίμα να είναι καλό στα αποδυτήρια, είναι πολύ καλές οι σχέσεις μας και θεωρώ πως η κίνηση με τη φωτογραφία ήταν σημαντική.

Τρέξαμε πολύ κόντρα στην Ξάνθη, ήταν ένα δύσκολο ματς και ελπίζω στα επόμενα ματς να συνεχίσουμε έτσι και να έχουμε την ίδια απόδοση.

Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο το ματς κόντρα στον Αστέρα αλλά τα πράγματα θα γίνουν λίγο πιο εύκολα εάν μπορέσουμε να σκοράρουμε στο πρώτο 20λεπτο.

Ελπίζω να πάρω κάποια περισσότερα λεπτά στα επόμενα παιχνίδια και να αποδείξω ότι αξίζω να είμαι εδώ και να παίζω στην ΑΕΚ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε που θα φτάσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ