«Φιάσκο η επιστροφή του Στοχ στον ΠΑΟΚ» (pic)

«Φιάσκο η επιστροφή του Στοχ στον ΠΑΟΚ» (pic)

Οι Τσέχοι ασχολούνται με τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό, που είχε περάσει από την Σλάβια Πράγας, τονίζοντας ότι η επιστροφή του στον ΠΑΟΚ κατέληξε σε φιάσκο!

Ο Μίροσλαβ Στοχ γύρισε στον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες που προκάλεσε η επιστροφή του στον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο 30χρονος εξτρέμ έχει αγωνιστεί μόλις σε 5 παιχνίδια, χωρίς να έχει σκοράρει. Εχει βγάλει μόνο μία ασίστ σε 204 λεπτά συμμετοχής. Οι Τσέχοι παρακολουθούν την εξέλιξή του Μίροσλαβ Στοχ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς πριν τον Δικέφαλο είχε περάσει από την Σλάβια Πράγας και κάνουν λόγο για μεταγραφή – φιάσκο. «Η μεταγραφή του Στοχ στους πρωταθλητές Ελλάδος κατέληξε σε φιάσκο», τονίζουν χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα sport.cz και επισημαίνει στο δημοσίευμά της ότι η φυγή του Στοχ από τον ΠΑΟΚ θα είναι μια… απελευθέρωση για τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της τσέχικης ιστοσελίδα αναφέρει: «Για τον ίδιο τον Στοχ, η πιθανή φυγή από τον ΠΑΟΚ θα είναι προφανώς μια… απελευθέρωση. Φόρεσε την φανέλα της ομάδας ως βασικός στις αρχές Νοεμβρίου απέναντι στον Παναθηναϊκό και ο προπονητής τον έβγαλε στο ημίχρονο και από τότε δεν έχει αγωνιστεί ξανά σε επίσημο παιχνίδι. Επιπλέον, ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται με τους κανόνες του FFP και θέλει να ανταποκριθεί σε αυτούς, με πώληση ποδοσφαιριστών που δεν βρίσκονται στα πλάνα. Η μεταγραφή του Στοχ στους πρωταθλητές Ελλάδος κατέληξε σε φιάσκο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ