Κότνικ όπως Ζίβκοβιτς

Κότνικ όπως Ζίβκοβιτς

Ο Σλοβένος τερματοφύλακας του Πανιώνιου στο δρόμο που… χάραξε ο Σέρβος του ΠΑΟΚ. Σε όλα όμως…

Πέρσι ο Κότνικ έκανε «δώρο» ένα γκολ στον Σφιντέρσκι, μπαίνοντας και αυτός στην μεγάλη λίστα των τερματοφυλάκων που απέναντι στον ΠΑΟΚ βρίσκεται σε κακή βραδιά. Το έχει η μοίρα βλέπετε αρκετών από τους αντίπαλους τερματοφύλακες στα ματς με τον ΠΑΟΚ να «γκελάρουν» και άθελα τους να βάζουν στον «τοίχο» τις ομάδες τους.

Είναι και αυτό στοιχείο από το περιβόητο… κάρμα του ΠΑΟΚ. Που τον θυμηθήκαμε τώρα τον Κότνικ;

Ο Πανιώνιος παίζει αύριο με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη σε ένα ματς που από την προηγούμενη αγωνιστική συνέβησαν διάφορά για να δημιουργηθούν καταστάσεις για το παιχνίδι, όπως η απουσία του Ευαγγέλου που αποβλήθηκε χωρίς λόγο στον Βόλο.

Αλλά είπαμε. Αυτό είναι το… κάρμα του ΠΑΟΚ βλέπετε. Ο Κότνικ λοιπόν δεν πρόκειται να παίξει ούτε με τον ΠΑΟΚ καθώς εδώ και καιρό έχει χάσει τη θέση του βασικού κάτι που δεν φαίνεται να τον απασχολεί και ιδιαίτερα. Ούτε διάθεση για να ανανεώσει με τον Πανιώνιο έχει. Γιατί; Γιατί όπως λέγεται στην πιάτσα τον ατζέντηδων έχει ήδη γίνει… Ζίβκοβιτς.

Τον θυμάστε σίγουρα τον Σέρβο τερματοφύλακα που όταν ήταν στην Ξάνθη «κατέβαζε ρολά» με εντυπωσιακές εμφανίσεις αλλά κόντρα στον ΠΑΟΚ τον «χτύπαγε» η ατυχία! Το περιβόητο 0-3 στα Πηγάδια, πριν αγοράσει τις εγκαταστάσεις ο ανιψιός, είχε γίνει με… τρία γκολ του Ζίβκοβιτς. Ένα χρόνο μετά ο Σέρβος όχι απλά άντεξε τις «γκέλες» αλλά κατάφερε να πάρει ως ελεύθερος μεταγραφή στον ΠΑΟΚ και τώρα να παίζει βασικός!

Το… κάρμα που λέγαμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ