Γκασπάρ: «Έχω κερδίσει πολλά από τον Ολυμπιακό»

Γκασπάρ: «Έχω κερδίσει πολλά από τον Ολυμπιακό»

Ο Μπρόυνο Γκασπάρ μίλησε για την μέχρι στιγμής εμπειρία του στην Ελλάδα, σχολιάζοντας παράλληλα και την πρόκριση του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League.

Ο Μπρούνο Γκασπάρ είναι από τους παίκτες που έχουν αγωνιστεί ελάχιστα τη φετινή σεζόν, αλλά αυτό δεν φαίνεται να του αλλάζει τη θετική σκέψη που έχει για τον σύλλογο.

Παράλληλα ο Πορτογάλος δεξιός οπισθοφύλακας μίλησε για την πρόκριση στους «32» του Europa League, τονίζοντας όμως ότι θα πρέπει να επικεντρωθούν στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πως του έχει φανεί η εμπειρία σε Ελλάδα και Ολυμπιακό; «Μέχρι στιγμής αρκετά θετική παρά το ότι δεν έχω το χρόνο συμμετοχής που θέλω. Για κανένα παίκτη δεν είναι ευχάριστο αλλά έχω μάθει πολλά. Οι εγκαταστάσεις είναι τέλειες και μόνο πράγματα έχω πάρει».

Για το πως έζησε την πρόκριση στο Europa League και τι περιμένει από τα παιχνίδια με την Άρσεναλ; «Είχαμε τον στόχο να προκριθούμε στην επόμενη φάση, όμως έχουμε παραμείνει στην Ευρώπη.

Είμαστε σε καλό δρόμο, περιμένουμε καλά πράγματα. Είναι νωρίς να πούμε για την Άρσεναλ πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ