ΠΑΟΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Βέρνμπλουμ

ΠΑΟΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Βέρνμπλουμ

Δουλειά στην τακτική περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα στον ΠΑΟΚ ενώ ανεβάζει σιγά σιγά ρυθμούς ο Πόντους Βέρνμπλουμ που σήμερα συμπληρώνει έναν χρόνο από τον τραυματισμό του.

Ένας χρόνος ακριβώς συμπληρώνεται σήμερα από τον τραυματισμό του Πόντους Βέρνμπλουμ με τον Σουηδό να μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση ενώ η προπόνηση της Τρίτης περιλάμβανε αρκετή δουλειά στην τακτική ενόψει του ματς με τον Πανιώνιο την Πέμπτη.

Αναλυτικά:

«Η προετοιμασία για το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη συνεχίζεται με τον Δικέφαλο να θέλει να κλείσει τις εκτός έδρας υποχρεώσεις του για το 2019 με ένα ακόμα διπλό.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (17.12) ήταν αφιερωμένο κυρίως στην επιθετική τακτική. Μετά από κάποιες δρομικές ασκήσεις και το καθιερωμένο rondo, o Αμπέλ Φερέιρα ανέλαβε δράση και έδειξε στους παίκτες του τι θέλει από αυτούς κόντρα στον Πανιώνιο στο επιθετικό κομμάτι.

Οι μόνοι που δούλεψαν ατομικά ήταν οι Πόντους Βέρνμπλουμ και Λέο Ζαμπά. Ο Σουηδός συμπλήρωσε ένα χρόνο εκτός γηπέδων μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς, έχει αρχίσει να προπονείται στο γήπεδο και μετρά αντίστροφα για την επανένταξή του με την υπόλοιπη ομάδα.

Την Τετάρτη (17.12) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα ταξιδέψει για Αθήνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ