ΟΦΗ: Με Σεμέντο κόντρα στον Παναθηναϊκό!

ΟΦΗ: Με Σεμέντο κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ στη συζήτηση που είχε με το ιατρικό τιμ της κρητικής ομάδας είπε ότι δεν πονάει και ζητάει να αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον Γιώργο Σίμο να τον συμπεριλαμβάνει στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι.

Με τον Λισάντρο Σεμέντο στη σύνθεσή του θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1, με τον μεσοεπιθετικό της κρητικής ομάδας να ζητάει να αγωνιστεί και να συμπεριλαμβάνεται τελικά στην αποστολή.

Ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ τραυματίστηκε στο πρόσφατο ματς με τον Αρη και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί εξάρθρωση ώμου. Στη συζήτηση που είχε όμως με το ιατρικό επιτελείο της κρητικής ομάδας ανέφερε ότι δεν νιώθει πόνους και ζήτησε να συμπεριληφθεί στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους Πράσινους.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή, αν και ελλοχεύει ο κίνδυνος της υποτροπής. Για αυτό και η συμμετοχή του θα κριθεί λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Από εκεί και πέρα, εκτός έμειναν οι Μεγιάδο και Ναμπί, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν θα αγωνιστούν στο αυριανό παιχνίδι.

Συγκεκριμένα,  η αποστολή του ΟΦΗ αποτελείται από τους: Γουόλι, Σωτηρίου, Δερμιτζάκη, Σακόρ, Κουτρουμπή, Νάστο, Ντίνα, Νέιρα, Μάνο, Σεμέντο, Μαρινάκη, Γιαννούλη, Τσιλιανίδη, Φιγκεϊρέντο, Βαζ, Στάικο, Κοροβέση, Μπράουν, Νοικοκυράκη, Φερέιρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ