ΑΕΚ: Η Λοκομοτίβ και η στάση του Μάνταλου

ΑΕΚ: Η Λοκομοτίβ και η στάση του Μάνταλου

Η Λοκομοτίβ Μόσχας ασχολείται ζωηρά με τον Πέτρο Μάνταλο, όμως η μεταγραφή του αρχηγού της ΑΕΚ δεν είναι απλή υπόθεση.

Αδυναμία στο ρόστερ της ΑΕΚ έχουν αναπτύξει οι άνθρωποι της Λοκομοτίβ Μόσχας. Εκτός από τον Μπάρκα, οι Ρώσοι έχουν κάνει εκτεταμένο σκάουτινγκ για τον Πέτρο Μάνταλο. Δεν έχουν περιοριστεί απλά στην κατάρτιση φακέλου, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζουν πρόταση για τον Ιανουάριο.

Σκάουτερ της Λοκομοτίβ Μόσχας έχουν τσεκάρει τον αρχηγό της Ένωσης σε πολλά παιχνίδια, ενώ έχουν μάθει για τους τραυματισμούς και την αποθεραπεία του. Ο αρχηγός της Ένωσης αρέσει πολύ στους παράγοντες της «Λόκο» και αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η απόκτηση τους θα είναι απλή υπόθεση. Ο Μάνταλος είναι σημείο αναφοράς στην ΑΕΚ και μία από τις αδυναμίες του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο διοικητικός ηγέτης του Δικεφάλου δεν πρόκειται να συναινέσει εύκολα στην πώληση ενός από τους πιο σημαντικούς παίκτες, αν δεν κρίνει εξαιρετικά συμφέρουσα την πρόταση.

Από την άλλη, αίνιγμα αποτελεί η στάση του Μάνταλου. Ο αρχηγός αγωνίζεται πολλά χρόνια στη Superleague, έχει βιώσει τα «πάνω» και τα «κάτω» της ΑΕΚ μετά την επάνοδο της και ίσως να θελήσει να αλλάξει παραστάσεις. Το αν η Ρωσία είναι δελεαστικός προορισμός για εκείνον, είναι μία άλλη συζήτηση…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ