Ο Μπάρμπα, η ΑΕΚ και η εναλλακτική του Ίβιτς

Ο Μπάρμπα, η ΑΕΚ και η εναλλακτική του Ίβιτς

Ο Φεντερίκο Μπάρμπα είναι ο Νο.1 στόχος της ΑΕΚ για την ενίσχυση στην άμυνα της, η Ένωση θέλει τον δανεισμό του, όμως δεν είναι εύκολη περίπτωση. Στα υπόψιν και ο Γκάμπριελσεν

Στην ΑΕΚ θεωρούν επιτακτική την ανάγκη απόκτησης ενός στόπερ που θα πάρει φανέλα βασικού, προκειμένου να «θωρακίσει» τα μετόπισθεν της Ένωσης. Ο Ίλια Ίβιτς σε συνεργασία με τον Μάσιμο Καρέρα έχουν ξεχωρίσει μερικές περιπτώσεις, όμως ο πρώτος στόχος είναι ο Φεντερίκο Μπάρμπα.

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής προσπαθεί να «τρέξει» την υπόθεση και να κλείσει αν γίνεται και άμεσα τον παίκτη. Ο Ίλια Ίβιτς προσπαθεί για τον δανεισμό του από την Κιέβο Βερόνα για τον επόμενο 1,5 χρόνο, όμως η περίπτωση είναι δύσκολη, καθώς ο Μπάρμπα αυτή τη στιγμή είναι με τη μορφή δανεισμού στην Βαγιαδολίδ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Ισπανία δεν αγωνίζεται πολύ και θα ήθελε να «μετακομίσει» στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, κάτι που ωστόσο δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο. Για αυτό τον λόγο και ο Ίβιτς έχει και εναλλακτικές σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η απόκτηση του 26χρονου στόπερ, με έναν από τους παίκτες που κοιτάζει ο Ίβιτς να είναι και ο Ρούμπεν Γκάμπριελσεν.

Ο 27χρονος Νορβηγός είχε απασχολήσει έντονα και το καλοκαίρι που πέρασε, ανήκει στη Μόλντε, όπου είναι και αρχηγός της μάλιστα και έχει 35 συμμετοχές και 2 γκολ με τη φανέλα της. Ο Νορβηγός αμυντικός μένει ελεύθερος από τη Μόλντεκι αυτό είναι κάτι που μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ να κινηθεί για την περίπτωση του, αν φυσικά δεν ευοδώσουν οι προσπάθειες για τον Μπάρμπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ