Τι ισχύει για ΠΑΟΚ και Σταφυλίδη

Τι ισχύει για ΠΑΟΚ και Σταφυλίδη

Ο ΠΑΟΚ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον Κώστα Σταφυλίδη, ο παίκτης είναι «ζεστός» για να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Δικέφαλο του βορρά, όμως υπάρχει ένα «κόλλημα» στην υπόθεση.

Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει ότι αργά ή γρήγορα θα πουλήσει τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος με τις εμφανίσεις που κάνει έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Μια από αυτές είναι και η Πόρτο που θέλει τον Έλληνα μπακ, κάτι που σημαίνει ότι ο Δικέφαλος του βορρά θα αναζητήσει έναν βασικό αριστερό μπακ.

Οι Θεσσαλονικείς λοιπόν φέρονται να εξετάζουν εκ νέου την περίπτωση του Κώστα Σταφυλίδη, με τον Έλληνα μπακ να αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους ανθρώπους του συλλόγου. Ο Σταφυλίδης δεν αγωνίζεται ιδιαίτερα στην Χόφενχαϊμ και δεν έχει καθιερωθεί, μετρώντας μόλις 6 συμμετοχές και είναι «ζεστός» στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα και δη στον ΠΑΟΚ.

Όμως περίπτωση του δεν είναι τόσο απλή και υπάρχει ένα κόλλημα στην όλη υπόθεση. Ο λόγος για τον μάνατζερ του παίκτη, Πολ Κουτσιολιάκο, ο οποίος είναι αυτός που αναγκάζει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να κάνουν ένα βήμα πίσω, αφού αν δεν συνεργαζόταν με τον γνωστό ατζέντη, τότε τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα για την επιστροφή του στην Τούμπα.

Βέβαια μπορεί να υπάρξει δίαυλος επικοινωνίας ενώ στα θετικά είναι αν μη τι άλλο το γεγονός ότι και ο ΠΑΟΚ και ο παίκτης θέλουν να γίνει μια ενδεχόμενη μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ