Με ΑΕΛ στο άδειο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός, δύσκολα… τεστ για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Με ΑΕΛ στο άδειο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός, δύσκολα… τεστ για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λάρισα στο άδειο λόγω τιμωρίας Καραϊσκάκη για τη 15η αγωνιστική, ενώ ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ και η ΑΕΚ κοντράρεται με τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ.

Η Super League συνεχίζεται σήμερα με την εμβόλιμη 15η αγωνιστική με πέντε παιχνίδια. Η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο είναι αυτή που ξεχωρίζει, αφού είναι το πιο αμφίρροπο ζευγάρι της ημέρας.

Οι πράσινοι και οι Κρητικοί προέρχονται από νίκες κόντρα σε Λαμία και Άρη αντίστοιχα και βρίσκονται πλέον και οι δυο σε τροχιά Ευρώπης, με τον Παναθηναϊκό να θέλει τη νίκη για να σπάσει και την έδρα των μελανόλευκων.

Από εκεί και πέρα ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λάρισα στο Καραϊσκάκη, σε ένα ματς που δεν θα έχει τη βοήθεια του κόσμου του λόγω της τιμωρίας κεκλεισμένων των θυρών που του έχει επιβληθεί. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη για να συνεχίσουν στην κορυφή, αλλά και να ελπίζουν σε στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύνρη την Πέμπτη για να μείνουν μόνοι πρώτοι.

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης και μετά τη νίκη επί της Ξάνθης ο Μάσιμο Καρέρα θέλει να κάνει το 2/2 στο πρωτάθλημα. Στα άλλα ματς της ημέρα (18/12), η Ξάνθη φιλοξενεί τον Παναιτωλικό, ενώ ο Ατρόμητος θα κοντραριστεί με τη Λαμία.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Τετάρτη (18/12)

Ξάνθη Arena, Ξάνθη-Παναιτωλικός (17:00)
«Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ–Παναθηναϊκός (17:15)
«Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός-ΟΦΗ (17:15)
Ολυμπιακό Στάδιο, ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης (19:30)
Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος-Λαμία (19:30)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ