Ο Μάνταλος μπήκε πάλι στην «κουβέντα»…

Ο Μάνταλος μπήκε πάλι στην «κουβέντα»…

Με τις φετινές εμφανίσεις του ο Πέτρος Μάνταλος έγινε πάλι αντικείμενο μεταγραφικής συζήτησης. Η «τελευταία» ευκαιρία για το εξωτερικό, το συμβόλαιο και οι ενδιαφερόμενοι.

Ο Πέτρος Μάνταλος διάγει μία από τις καλύτερες και πιο παραγωγικές σεζόν της καριέρας του. Ο αρχηγός της ΑΕΚ έχει ήδη 7 γκολ και 7 ασίστ σε 15 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη. Και δείχνει ότι φέτος θέλει να είναι η χρονιά του. Τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο. Θέλει να αποδείξει ότι στα 28 του χρόνια (31/08/1991) παραμένει ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Ενας παίκτης που έχει το ταλέντο και την ποιότητα για το βήμα παραπάνω.

Θέλει να δείξει και στους… ξένους, ότι αξίζει και πρέπει να επενδύσουν πάνω του. Ότι οι δύο χιαστοί που πέρασε, δεν τον λύγισαν, δεν χάλασαν το μυαλό και την ψυχολογία του. Αλλά τον έκαναν πιο δυνατό, ως άνθρωπο και ως χαρακτήρα. Αλλά και καλύτερο παίκτη. Διότι πέρασε δύο φορές το «μαρτύριο του αθλητή». Το διάστημα της αναμονής για την επιστροφή. Και επέστρεψε καλά. Με αποτέλεσμα να είναι πάλι ο ηγέτης της Ενωσης, αλλά και ένας παίκτης που φωνάζει ότι «διψάει» για προσοχή.

Ο Μάνταλος είναι ένας από τους λίγους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που δεν έχει παρασυρθεί από τη φετινή μετριότητα της ΑΕΚ. Αλλά αντιθέτως, εμφανίζεται πιο ώριμος και πιο διαυγείς από ποτέ. Είναι σταθερά ένας από τους παίκτες που δίνουν το κάτι παραπάνω. Παίζει σκληρή, χωρίς εκπτώσεις. Και ήδη το όνομά του άρχισε πάλι να «γυρίζει» στην ποδοσφαιρική πιάτσα.

Σίγουρα, το παρελθόν του με τους τραυματισμούς δεν «επιτρέπει» σε συλλόγους από το πάνω ράφι να είναι θερμοί με την περίπτωσή του. Ωστόσο, ο Μάνταλος έχει καταφέρει να θέλξει καλές ομάδες με τον τρόπο που αγωνίζεται. Και αυτό είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που κάνει.

Η ΑΕΚ είναι ανοιχτή σε προτάσεις για την αρχηγό της. Όπως και για κάθε ποδοσφαιριστή. Εάν έως το καλοκαίρι φτάσει μια πρόταση που αξιολογηθεί ως συμφέρουσα και από τον ίδιο και από την ΑΕΚ, τότε ο Μάνταλος θα πωληθεί. Και θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει το εκτός συνόρων ποδόσφαιρο. Εάν όχι, το πιθανότερο είναι να υπογράψει ακόμη μία επέκταση συμβολαίου με την ΑΕΚ το ερχόμενο καλοκαίρι, για να μείνει «για πάντα» στην Ενωση.

Για την ιστορία, οι φετινές εμφανίσεις του Μάνταλου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον τουρκικών συλλόγων, αλλά και πλούσιων συλλόγων από τη Μέση Ανατολή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ