Παναθηναϊκός: Ο Μουνιέ θέλει να δείξει ότι είναι… Ατρόμητος

Παναθηναϊκός: Ο Μουνιέ θέλει να δείξει ότι είναι… Ατρόμητος

Παναθηναϊκός και Μουνιέ συζητούν για να βρεθεί λύση στη... σχέση τους και ο Γάλλος θέλει να αποδείξει ότι παραμένει παίκτης υψηλού επιπέδου. Σε άλλη ομάδα...

Ο Αντονί Μουνιέ ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον Παναθηναϊκό. Για να το θέσουμε πιο σωστά: Ετοιμάζεται να… αδειάσει τη γωνιά στους Πράσινους. Οχι το πιο απλό και εύκολο πράγμα του κόσμου, βέβαια. Αλλά εάν βρεθεί μια ομάδα που θα του προσφέρει την ευκαιρία και τη δυνατότητα να παίξει ποδόσφαιρο ως το καλοκαίρι και να δείξει ότι παραμένει ποδοσφαιριστής αξιώσεων, τότε αυτό θα γίνει πιο εύκολα.

Ο Γάλλος, που δεν υπολογίζεται από τον Δώνη και κοστίζει σχεδόν 800.000 € (μικτά) στον Παναθηναϊκό, δεν έχει κακό όνομα. Ούτε είναι κακός ποδοσφαιριστής. Οι τραυματισμοί τον «έφαγαν» και οι χειρισμοί του Νταμπίζα το περσινό καλοκαίρι. Αλλά ο ίδιος υποστηρίζει ότι στα 32 του χρόνια έχει ακόμη πολλά να προσφέρει. Και κυρίως, ότι έχει «…πολύ ποδόσφαιρο μέσα μου».

Για αυτόν τον λόγο ο Μουνιέ θέλει να βρει ομάδα τον Ιανουάριο. Θέλει να βρει μια λύση με τον Παναθηναϊκό. Για την ακρίβεια, να ξαναβρεί. Διότι το καλοκαίρι τα είχε βρει σε όλα με τον Γιάννη Αλαφούζο, αλλά ο Νίκος Νταμπίζας χάλασε το deal και επέμεινε στην απομάκρυνση του Γάλλου.

Ο Μουνιέ, τώρα, θέλει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Και για αυτόν τον λόγο το όνομά του έχει ήδη δοθεί σε κάποιους. Μεταξύ αυτών είναι και ο Ατρόμητο. Μια ομάδα που για τον Μουνιέ θα ήταν ιδανική αυτή τη στιγμή για να επιστρέψει. Καθώς ουσιαστικά δεν θα αλλάξει τίποτε στη ζωή και την καθημερινότητά του. Απλά, αντί για το Κορωπί, θα πηγαίνει στο Μαζαράκη. Με διαφορετική ψυχολογία.

Τι μέλλει γενέσθαι θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Αλλά ο Παναθηναϊκός δείχνει να πηγαίνει καλά τις συζητήσεις με τον Γάλλο. Και με εκατέρωθεν υποχωρήσεις, αναμένεται να βρεθεί  χρυσή τομή. Που θα δώσει ανάσα και τις δύο πλευρές. Στους Πράσινους οικονομική, στον παίκτη αγωνιστική…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ