Εκτός Πούγγουρας, Ζαχίντ – Με Περέα η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού (pic)

Εκτός Πούγγουρας, Ζαχίντ – Με Περέα η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού (pic)

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο θα είναι χωρίς τους Πούγγουρα και Ζαχίντ, με τον πρώτο να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Βασικός ο Περέα.

Πριν λίγο έγινε γνωστή η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League.

Σε μία κίνηση-έκπληξη, ο Γιώργος Δώνης άφησε εκτός τον Γκάιας Ζαχίντ και επέλεξε να βάλει στη θέση του τον Περέα, ενώ τη θέση του Αχιλλέα Πούγγουρα στη θέση των στόπερ πήρε ο Νούνες. Ο Έλληνας αμυντικός έχει αποκομίσει χτύπημα στα πλευρά από τον αγώνα με τη Λαμία, σήμερα το πρόβλημα αυτό χειροτέρεψε και έτσι έμεινε εκτός αποστολής από το σημερινό παιχνίδι.

Η διάταξη θα είναι πιθανότατα 4-4-2, με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, τους Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Νούνες και Ινσούα από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης στα άκρα και στον άξονα ο Κουρμπέλης με τον Δώνη.

Προωθημένοι θα είναι οι Φεντερίκο Μακέντα και Περέα.

Στον πάγκο του Παναθηναϊκού θα καθίσουν οι Ξενόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Ζαχίντ, Καμπετσής, Μπεκ, Αποστολάκης και Κολοβέτσιος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ