Κόκκινη «μαγεία» και 4-0 ο Ολυμπιακός στο ημίχρονο! (vids)

Κόκκινη «μαγεία» και 4-0 ο Ολυμπιακός στο ημίχρονο! (vids)

Ένας Ολυμπιακός να τον... πιεις στο ποτήρι στο πρώτο ημίχρονο, προηγείται της ΑΕΛ με 4-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» χάρη στα γκολ των Μασούρα (2), Σουντανί και Ελ Αραμπί.

Ο Ολυμπιακός είναι καταιγιστικός κόντρα στην ΑΕΛ!

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς παίζει καταπληκτική μπάλα, προηγείται ήδη με 4-0 των «βυσσινί» στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης» και φυσικά έχει «σφραγίσει» τη νίκη του που τον κρατάει στην κορυφή της Super League.

Το 1-0 των «ερυθρόλευκων» έκανε ο Μασούρας στο 9′, το οποίο είναι και το πιο όμορφο από όλα. Εκπληκτική δημιουργία των παικτών του Ολυμπιακού με τον Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό να ανοίγει το σκορ με πανέμορφο τελείωμα.

Ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 στο 11′, ο Σουντανί έγραψε το 3-0 στο 17′ με ωραία ατομική ενέργεια, ενώ το τέταρτο γκολ επετεύχθη από την άσπρη βούλα στο 37′. Ο Ελ Αραμπί κέρδισε το πέναλτι από άτσαλο μαρκάρισμα του Βαγγέλη Μόρα και ευστόχησε στην εκτέλεση στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία, ενώ ο Κρίστινσον έπεσε στην αριστερή.

Mάλιστα, ο Μαροκινός επιθετικός χρειάστηκε να εκτελέσει δύο φορές το πέναλτι, καθώς στην πρώτη δόθηκε επανάληψη από τον διαιτητή Σέζο. Όπως και να ‘χει και τις δύο φορές ο Ελ Αραμπί ευστόχησε από τα 11 βήματα, με το 4-0 να είναι γεγονός!

Δείτε τα τέσσερα γκολ του Ολυμπιακού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ