Τσιντώτας: «Ο Ιγκλέσιας μου είπε «τι έβγαλες», δώσαμε και την ψυχή μας»

Τσιντώτας: «Ο Ιγκλέσιας μου είπε «τι έβγαλες», δώσαμε και την ψυχή μας»

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Παναγιώτης Τσιντώτας μίλησε για την καθοριστική συμβολή του στη νίκη της Ένωσης επί του Αστέρα και αποκάλυψε τι του είπε ο Ιγκλέσιας στην εντυπωσιακή του επέμβαση στο 87ο λεπτό.

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας ήταν καθοριστικός με την τεράστια απόκρουσή του στο 87′, παρά το γεγονός ότι είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο πέντε λεπτά πριν.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας μίλησε για την νίκη της Ένωσης, αποκαλύπτοντας και τι του είπε ο Ιγκλέσιας μετά την απόκρουσή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η αλήθεια είναι ότι ούτε και εγώ κατάλαβα τι έγινε εκείνη τη στιγμή, ήρθε ο προπονητής τερματοφυλάκων ο κ. Μιχαηλίδης και μου είπε ότι μπαίνεις. Αυτά τα λεπτά είναι λίγο της στιγμής, μπαίνεις για να προλάβεις για να μην χαθεί και ο ρυθμός. Μπήκα και ήμουν έτοιμος».

Στη συνέχεια πρόσθεσε για τη φοβερή απόκρουσή του στα τελευταία λεπτά: «Σίγουρα μπορώ να σκεφτώ τη στιγμή που απέκρουσα την μπάλα, μέχρι να την δω να βγαίνει έξω, αυτό το ένα δευτερόλεπτο ήταν σαν μια ώρα, οπότε είναι το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό.

Εκείνη την ώρα αντιδράς. Ο Ιγκλέσιας ναι πραγματικά μου είπε αυτό, τι έβγαλες; Ευτυχώς για την ομάδα κατάφερα και βοήθησα.

Όλα τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο για να φτάσουμε όλοι μαζί στη νίκη».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ