Ολυμπιακός : Τέτοια μπάλα δεν την βλέπουν ούτε στον… ύπνο τους

Ολυμπιακός : Τέτοια μπάλα δεν την βλέπουν ούτε στον… ύπνο τους

Είναι πολύ σημαντικό για το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς ότι ο Σουντανί και ο Μασούρας βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση κι αυτό φάνηκε και στην αναμέτρηση απέναντι στην Λάρισα.

Ο Ολυμπιακός έκανε μιαν ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση, αυτή την φορά στο παιχνίδι απέναντι στην Λάρισα, επιβεβαιώνοντας με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο ότι είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Κανείς δεν μπορεί να πλησιάσει στο επίπεδο των ερυθρόλευκων και δεν μιλάμε μόνο για την αποτελεσματικότητα της ομάδας του Πειραιά.

Δεν είναι μόνο οι νίκες για τους ερυθρόλευκους. Είναι και το θέαμα που προσφέρει η κάθε ομάδα και ο Ολυμπιακός παίζει μπάλα που άλλοι δεν μπορούν να την δουν ούτε στον… ύπνο τους.

Ας δούμε τα δύο τελευταία ματς με Αστέρα και Λάρισα και με την υποσημείωση πως η ομάδα του Μαρτίνς είχε να παίξει και τον «τελικό» του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ερυθρό Αστέρα.

Άλλοι έχουν να παίξουν στην Ευρώπη από τον… Αύγουστο.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν μοιράζει τις πεντάρες και τις τεσσάρες στο ελληνικό πρωτάθλημα είτε εντός είτε εκτός έδρας.

Κι ας του τιμωρούν την έδρα, κι ας του τραυματίζουν παίκτες με «εγκληματικά» τάκλιν όπως έγινε με τον Γκιγιέρμε στην Τρίπολη.

Στο ματς με την Λάρισα ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός και κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν αυτό που θέλει να βλέπει ο προπονητής τους σε κάθε παιχνίδι, αλλά δεν είναι βέβαια εύκολο.

«Καθάρισαν» το παιχνίδι στα πρώτα έντεκα λεπτά πετυχαίνοντας δύο γκολ με τον Μασούρα κι όλα έγιναν πιο εύκολα.

Μια νίκη «καρμπόν» με αυτή στην Τρίπολη όταν ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 2-0 στο 9’.

Είναι πολύ σημαντικό για το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς ότι ο Σουντανί και ο Μασούρας βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση κι αυτό φάνηκε και στην αναμέτρηση απέναντι στην Λάρισα.

Ο πρώτος πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ αλλά θα πρέπει επίσης να σταθεί κάποιος στις εξαιρετικές φάσεις που δημιούργησε και στον τρόπο με τον οποίο κινήθηκε πίσω από τον Ελ Αραμπί ο Αλγερινός.

Ο Σουντανί είναι πολύτιμο «εργαλείο» στα χέρια του Μαρτίνς και θα βοηθήσει σημαντικά τους ερυθρόλευκους και στην συνέχεια.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό να επισημάνουμε πως ο Μασούρας βρίσκει δίχτυα στα τελευταία παιχνίδια και ο Ολυμπιακός έχει έναν παίκτη που σκοράρει με κίνηση κρυφού φορ, την οποία δεν έχουν πολλοί παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Με λίγα λόγια, ο Ολυμπιακός όχι μόνο νικάει, αλλά προσφέρει και πλούσιο θέαμα με το παιχνίδι του.

Ακόμα και όταν αναγκάζεται να παίξει χωρίς κόσμο στο γήπεδο του, ακόμα και όταν παίζει χωρίς πέντε βασικούς παίκτες, όπως έγινε στο ματς με την ΑΕΛ (Ομάρ, Σεμέδο, Γκιγιέρμε, Ποντένσε και Βαλμπουενά).

Καμιά άλλη ομάδα δεν είναι σε θέση να αποδώσει όπως μπορεί ο Ολυμπιακός και το πρώτο 45επτο της αναμέτρησης με την Λάρισα ήταν απολαυστικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ