Αποκάλυψη: Στοιχεία-«φωτιά» ζήτησε η ΕΕΑ από ΠΑΟΚ – Ξάνθη – RFA και ανιψιό Σαββίδη

Αποκάλυψη: Στοιχεία-«φωτιά» ζήτησε η ΕΕΑ από ΠΑΟΚ – Ξάνθη – RFA και ανιψιό Σαββίδη

To10.gr αποκαλύπτει τα έγγραφα που ζήτησε η ΕΕΑ από ΠΑΟΚ και Ξάνθη και όλους του εμπλεκόμενους, αναφορικά με τις συναλλαγές για τις μεταβιβάσεις του προπονητικού και ΠΑΕ.

Ο κλοιός σφίγγει για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την ΠΑΕ Ξάνθη. Εκδίκαση της υπόθεσης μπορεί να μην έγινε, αλλά οι δύο ΠΑΕ κατάλαβαν ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου, μα καθόλου απλά. Και ότι οι περισπούδαστες δηλώσεις και… απειλές που ακολούθησαν τις αποκαλύψεις του «ONE Channel», αναφορικά με την πιθανή διοικητική σχέση τους, λόγω της εξαγοράς του προπονητικού κέντρου της ακριτικής ΠΑΕ από τον ανιψιό του Ιβάν Σαββίδη, δεν πιάνουν τόπο εκεί που πρέπει να δοθούν χαρτιά, έγγραφα και αποδείξεις.

Μπορεί οι δικηγόροι ΠΑΟΚ και Ξάνθης να ζήτησαν και να πήραν αναβολή, ωστόσο, στο διάστημα της παραμονής τους στα γραφεία της, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ζήτησε από ΠΑΟΚ και Ξάνθη μια σειρά από πολύ σοβαρά έγγραφα, τα οποία οφείλουν να προσκομίσουν άμεσα. Μάλιστα, το ίδιο οφείλει να κάνει και η εταιρεία RFA, αλλά και ο ανιψιός του Ιβάν Σαββίδης, Ιωάννης Καλπαζίδης, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας που αγόρασε τις εγκαταστάσεις της Ξάνθης και το ξενοδοχείο της…

Σύμφωνα με πληροφορίες από to10.gr, λοιπόν, η ΕΕΑ ζήτησε τα εξής έγγραφα από τις δύο ΠΑΕ και τους εμπλεκόμενους:

-Συμφωνητικό μεταβίβασης μετοχών ΠΑΕ Ξάνθης από ΒΙΑΜΑΡ ΑΕ σε INSPORTS IKE, που θα φαίνεται και το τίμημα και τα παραστατικά μεταβίβασης χρημάτων, όπως και η απόφαση του ΔΣ της ΒΙΑΜΑΡ ΑΕ για πώληση.

-Συμφωνητικό μεταβίβασης μετοχών VIALAND ΑΕ, από ΠΑΕ Ξάνθη σε Πανόπουλο και Συγγελίδη, όπου θα φαίνεται και το τίμημα. Παραστατικά μεταβίβασης χρημάτων και αποφάσεις ΔΣ ΠΑΕ Ξάνθης και VIALAND AE, για αγορά και πώληση.

-Συμφωνητικό μεταβίβαση μετοχών VIALAND AΕ, από Πανόπουλο και Συγγελίδη σε RFA, όπου θα φαίνεται και το τίμημα. Παραστατικά μεταβίβασης χρημάτων και αποφάσεις ΔΣ VIALAND AE και RFA.

-RFA: Οικονομικά στοιχεία περιόδου ‪2013-2018 και 1/1 έως 30/11 του 2019. Αυξήσεις, μειώσεις κεφαλαίου.

-Δάνεια: Από ποιον έλαβε και αποπληρωμή τους (αναλυτικά δόσεις αποπληρωμής, υποβάλλοντας σχετική σύμβαση).

-Κύκλος εργασιών-αποτελέσματα ‪2013-2018.

-Φορολογικές δηλώσεις μετόχων RFA (Καλπαζίδης), περιόδου ‪2013-2018.

-Επιχειρηματικές δραστηριότητες RFA στην Ελλάδα.

-Εκπροσώπηση RFA από 2013-σήμερα.

-Μετοχολόγιο ΒΙΑΜΑΡ από 1/1/2018 έως σήμερα.

-Μετοχολόγιο INSPORTS IKE από ίδρυση έως σήμερα.

-Φορολογικές δηλώσεις ‪2016-2018 των Συγγελίδη και Πανόπουλου.

-Ισοζύγιο τελευταίου βαθμού ΠΑΕ Ξάνθης στις 30/11/2019 με πλήρη ανάλυση πελατών-προμηθευτών. Αντίστοιχα στοιχεία και για την RFA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ