Ολυμπιακός: «On fire ο Μασούρας, 5 μέρες, 2 παιχνίδια, 4 γκολ» (pic)

Ολυμπιακός: «On fire ο Μασούρας, 5 μέρες, 2 παιχνίδια, 4 γκολ» (pic)

Δείτε το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Γιώργου Μασούρα, ο οποίος στα τελευταία δύο ματς των Πειραιωτών με Αστέρα και ΑΕΛ πέτυχε 4 γκολ.

Ο Γιώργος Μασούρας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έχει κάνει τον Πέδρο Μαρτίνς να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός στα τελευταία δύο ματς του Ολυμπιακού έχει πετύχει 4 γκολ και έχει βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα του να πάρει δύο σημαντικές νίκες.

Στο αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, στο οποίο οι Πειραιώτες επικράτησαν με 5-0, ο Μασούρας σκόραρε το πρώτο και το πέμπτο γκολ της ομάδας του, ενώ στο χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Καραϊσκάκη, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έβαλε δύο γρήγορα γκολ στο 9’ και στο 11’, έκανε το 2-0 και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη του Ολυμπιακού με 4-1.

Ο Γιώργος Μασούρας έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του και έχει εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή για τον Ολυμπιακό. Η πειραϊκή ΠΑΕ μάλιστα την Πέμπτη με ανάρτησή της στα social media υποκλίθηκε στον διεθνή μεσοεπιθετικό. «5 μέρες, 2 παιχνίδια, 4 γκολ», έγραφε χαρακτηριστικά στο μήνυμά της η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Δείτε την ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ