Τελειώνει ο δανεισμός του Κορνέζου στο Βόλο, επιστρέφει στην ΑΕΚ

Τελειώνει ο δανεισμός του Κορνέζου στο Βόλο, επιστρέφει στην ΑΕΚ

Ο 21χρονος στόπερ του Βόλου, Γιώργος Κορνέζος, που ανήκε στην ΑΕΚ από το καλοκαίρι, αναμένεται να επιστρέψει στην Ένωση τον Ιανουάριο, καθώς δεν πήρε ευκαιρίες στην ομάδα της Μαγνησίας.

Η ΑΕΚ στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, είχε αποκτήσει τον 21χρονο στόπερ Γιώργο Κορνέζο, ο οποίος είχε ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στην Γ’ Εθνική με τον Εθνικό.

Τον Ιούνιο αποφασίστηκε να παραχωρηθεί δανεικός στον νεοφώτιστο Βόλο, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής με το συγκρότημα του Χουάν Φεράντο.

Ο νεαρός αμυντικός, όμως, δεν έπεισε ποτέ τον Ισπανό τεχνικό, με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί ούτε λεπτό με την ομάδα του Βόλου. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν συμπεριλαμβανόταν ούτε στην 18άδα, με αποτέλεσμα οι Βολιώτες να αποφασίσουν τη διακοπή του δανεισμού του.

Ο Κορνέζος θα επιστρέψει άμεσα στην ΑΕΚ, με την Ένωση να έχει κατά νου να αναζητήσει κάποια άλλη ομάδα για να τον παραχωρήσει δανεικό.

Υπενθυμίζουμε πως ο 21χρονος ξεκίνησε από την Ακαδημία του Ολυμπιακού, ενώ η πρώτη του ομάδα ήταν ο Αστέρας Βλαχιώτη. Στη συνέχεια μεταπήδησε στη Σπάρτη και στον Ιωνικό, πριν καταλήξει στον Εθνικό το καλοκαίρι του 2018.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ