Λαμία : «Ματιές» σε Τζανετόπουλο, απασχολούν οι Μάκος, Λεοζίνιο

Λαμία : «Ματιές» σε Τζανετόπουλο, απασχολούν οι Μάκος, Λεοζίνιο

Η Λαμία ψάχνει την μεταγραφική της ενίσχυση με στόχο την παραμονή στην κατηγορία, και ήδη έχουν πέσει στο τραπέζι τα ονόματα των Άνταμ Τζανετόπουλου, Γρηγόρη Μάκου και Λεοζίνιο.

Ο Μπάμπης Τεννές και οι συνεργάτες του στη Λαμία «ξεψαχνίζουν» την αγορά για να βρουν περιπτώσεις παικτών που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα της Φθιώτιδας στην προσπάθεια τους να παραμείνουν στη Σούπερ Λιγκ.

Ο πρώτος παίκτης που βρίσκεται στη λίστα της Λαμίας είναι ο Άνταμ Τζανετόπουλος, ο οποίος αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός από την ΑΕΚ, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν επιθυμεί αυτό το ενδεχόμενο. Επίσης έχουν ξεχωρίσει οι περιπτώσεις των Γρηγόρη Μάκου και Λεοζίνιο.

Ο πρώτος έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι, έπειτα από μια διετία στον Παναιτωλικό, όπου μέτρησε συνολικά 56 συμμετοχές και 3 γκολ. Ο Βραζιλιάνος από την άλλη «εξαργύρωσε» με μεταγραφή στη Λάρισα την πολύ καλή περσινή του σεζόν στον Ηρακλή (27 συμμετοχές, 4 γκολ, 5 ασίστ). Στην ομάδα της Θεσσαλίας, όμως, δεν παίζει πολύ και αναμένεται να αποχωρήσει τον Ιανουάριο.

Τέλος, στη Λαμία εξετάζουν και την περίπτωση του Καρλίτος για τη θέση του δεξιού μπακ. Ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήριο είναι «γνώριμος» στο ελληνικό κοινό από το πέρασμα του από τον Ηρακλή το 2015 (5 συμμετοχές), ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο κυπριακό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ομόνοιας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ