Το γύρισε στο ράγκμπι ο Μάτος (vid)

Το γύρισε στο ράγκμπι ο Μάτος (vid)

Στο 23’ ο μπακ του Δικεφάλου τράβηξε και πέταξε στο έδαφος τον Παπανικολάου, που ετοιμαζόταν να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Κουμπαράκης δεν… είδε τίποτα και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι – Εξαλλοι στον Πανιώνιο.

Συνεχίζει τις… ομορφιές του στη Νέα Σμύρνη ο Κουμπαράκης, με τον νησιώτη ρέφερι να εξελιχθεί σε αρνητικό πρωταγωνιστή στο παιχνίδι του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ.

Στο 20’ όχι μόνο δεν έδειξε κάρτα στον Γιαννούλη όταν ο μπακ του Δικεφάλου πάτησε τον Μασούρα, αλλά ούτε καν το φάουλ δεν έδωσε. Τρία λεπτά αργότερα ο Κουμπαράκης έκανε και νέο λάθος, όταν δεν έδωσε φάουλ σε τράβηγμα του Μάτος στον Παπανικολάου.

Ο Μασούρας έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Παπανικολάου έτρεχε προς την μπάλα και ήταν έτοιμος να σουτάρει, όταν ο μπακ του ΠΑΟΚ τον τράβηξε και τον πέταξε στο έδαφος. Δεύτερη ξεκάθαρη φάση, στην οποία ο διαιτητής Κουμπαράκης έκανε λάθος.

Ο νησιώτης ρέφερι έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, προκαλώντας την οργή των παικτών του Πανιωνίου, αλλά και του τεχνικού της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Νίκι Παπαβασιλείου. Δεύτερο λάθος από τον Κουμπαράκη. Η… εξυγίανση στα καλύτερά της στην Νέα Σμύρνη.

Δείτε τη φάση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ