Παπαβασιλείου: «Χάσαμε το παιχνίδι από δύο στατικές φάσεις»

Παπαβασιλείου: «Χάσαμε το παιχνίδι από δύο στατικές φάσεις»

Ο τεχνικός του Πανιωνίου έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά τόνισε ότι η ομάδα του έχασε το ματς από δύο στατικές φάσεις.

Στα δύο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του από ισάριθμες στημένες φάσεις στάθηκε ο τεχνικός του Πανιωνίου, Νίκι Παπαβασιλείου, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 2-0.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου επισήμανε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, οι οποίοι δημιούργησαν φάσεις, αλλά έχασαν το ματς από δύο στατικές φάσεις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τον διάλογο που είχε με τον Αμπέλ Φερέιρα μετά τη λήξη: «Μιλούσαμε για το γήπεδο και ότι έπρεπε να το βρέξουμε για να φεύγει η μπάλα πιο πολύ και γρήγορα»

Για την εικόνα της ομάδας του: «Καταρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες που έκαναν καταπληκτική προσπάθεια. Στο ανοιχτό παιχνίδι ήμασταν καλοί  και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Χάσαμε το παιχνίδι από δύο στατικές φάσεις. Δεν παρατήσαμε το παιχνίδι σε καμία στιγμή και θα πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό»

Αν η κεφαλιά-ασίστ του Άκπομ μπέρδεψε την άμυνα του Πανιωνίου: «Στην πρώτη κεφαλιά θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει τη μπάλα. Αλλά η ποιότητα ενός τέτοιου παίκτη, μπορεί να σου κοστίσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ