Τσιλούλης: «Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας μετά το γκολ του ΠΑΟΚ»

Τσιλούλης: «Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας μετά το γκολ του ΠΑΟΚ»

Ο Σωτήρης Τσιλούλης, μίλησε για την ήττα του Πανιωνίου από τον ΠΑΟΚ και τόνισε πως η ομάδα του κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια, χάνοντας την αυτοσυγκέντρωσή της μετά το γκολ του Ίνγκασον.

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε 2-0 από τον ΠΑΟΚ παρά την καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι όμως προηγήθηκαν νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, «ρίχνοντας» την ψυχολογία των «κυανέρυθρων».

Σε αυτό στάθηκε ο Σωτήρης Τσιλούλης, που τόνισε ότι αμύνθηκαν καλά, αλλά έχασαν την αυτοσυγκέντρωσή τους μετά το γκολ του Ίνγκασον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήμασταν καλά διαβασμένοι απέναντι στον ΠΑΟΚ κλείσαμε του διαδρόμους. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες, με τον Αραμπούλι, αλλά μόλις μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο μείναμε πίσω στο σκορ και όλη μας η προσπάθεια πήγε χαμένη».

Αν οι παίκτες του Πανιωνίου έχασαν τη συγκέντρωση τους μετά το πρώτο γκολ: «Σίγουρα όταν δέχεσαι ένα γκολ σου χαλάει την αυτοσυγκέντρωση.

Αλλά πρέπει να συνέρθεις, αρχικά να μην δεχτείς άλλο και στη συνέχεια να πιέσεις για κάποιο τέρμα, αυτό δεν έγινε αλλά όλοι οι παίκτες βγάλαμε πάθος και προσπαθήσαμε πολύ.

Έχουμε μπροστά μας μια ημέρα για να ξεκουραστούμε και να πάμε στη Λάρισα να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ